Amúgy nekem is az első rész jobban tetszik mint a második negyed annyit nem használtam a másodikat mint az elsőt. A másik meg ez a regisztrálós százzzzzzer kódos megoldások elrondítják én is elrontottam az accoutomat vagy mit és most nem menti mindig tolhatom elölről. Le kellett volna írjam akkor. a második részben ez a jogosítvány megszerzéses dolog nem annyira jött be bár nem marhaság mert legalább begyakorolja az ember a különféle típusokat , de jobban tetszik az első résznél mikor el kell vinni "a"-ból "bé"-be a hölgyeket és kocsikat is hasonlóképp le kell szállítani. Azt nem értem ami jó azt miért nem bővítik e helyett inkább változtatnak. Pedig értelmetlen az arcszabászat és amit itt is olvastam hogy a kormányzás lehetne szimulátoros nem pedig semmilyen. Élnék a lehetőséggel Norby646 ha elmesélnéd akár itt akár privátba hogy honnan szerezhetem be a konvertáló programot és az egyéb szükséges dolgokat , de az is jó ha ide jegyzed le mert akkor más is láthatja ha szeretne ilyesmit csinálni. De nekem jó az is ha üzenet formában tudsz informálni a dolgokról.Üdv