N%C3%A9vtelen-1.png
  • Interstate 95
    Magyarokkal igaz nem sokat gurultam, én is köszönöm mindenkinek a találkozókat, ezt a közel három évet elraktam emlékbe !
    Bár USAMAN -ként nem sokan szerettek eme topikban, de remélem nem okoztam senkinek se fekete foltot az életében !
    A szerverre meg biztos vagyok benne hogy lesz megoldás, csak várjatok türelemmel !

#106271: A TDU2 -ről.

Bár irányításilag, meg még sok mindenből kifolyólag is egy szar, de annyira még se rossz. Legalább is amióta gamepadot használok jobban szeretek felmenni gurulni mint előtte, billentyűre nem igazán van optimalizálva a játék. O'ahu hangulatát pedig a TDU2 is átadja, sőt, talán ez az egyetlen dolog amiért megéri a jelenlegi árát.

A cruiseokról meg annyit, hogy ez szerintem sokkal inkább függ magától az embertől, mint sem a játéktól. Én itt a fórumon nem egyszer találkoztam óránként irkáló emberkékkel akik társaságot kerestek, én, és még sok más meg a játékban cruiseról cruisera jártak, mert annyi volt belőle. Nem egy cruise két layerben haladt, mert annyi haver gyűlt össze hogy nem fértünk meg egyben. Szóval sok minden függ attól hogy kinek milyen a barátlistája, és ez a második részben sincs másképp. Ha pedig jó a társaság, jó a játék is, vitathatatlan.

Good speed guys !