107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • 0Diaz0
    akkor qka.
  • tothbalu99
    Azt a megapack-ot szedtem le.
  • 0Diaz0
    töröld a megapackot.. vagy ezt szedd le,és rakd fel.. ( persze az előző letörlése után ) ha ez se ok, akkor qka a megapack részedről.
  • tothbalu99
    Rakjam újra a játékot vagy hagyjam az egészet?
  • 0Diaz0
    És jó tippem volt... Nekem működik.. eredeti megapack-al.. :D
  • 0Diaz0
    Prividre válaszolva : Hát, ezt most passzolom. Lehet hogy itt bukták be azok akik felrakták a megapackot, viszont nincs hozzá eredeti serialjuk... Nekem van.. Megnézem hogy nekem jó-e.. Ha jó akkor az eredeti kulcs hiánya a gond. Bár,azthiszem van hozzá nem eredeti, de működő kulcs...
  • joceruza
    Ment egy privi!
  • tothbalu99
    Az megtörtént. Nem is tudok belépni azóta a játékba :D
  • joceruza
    Feltelepíted a megapack-ot!
  • tothbalu99
    A kérdés csak annyira módosul hogy hogy tudom őket berakni ;)
  • tothbalu99
    Következő 2 kérdés:
    Honnan tudom ezeket leszedni?
    Hogy tudom berakni? :)
  • 0Diaz0
    1. 1.66a patch-ben van benne az R34
    2. Megapack ;)
  • tothbalu99
    Két gyors kérdés:
    1: Nissan Skyline r34-et milyen verseny nyerésével lehet megkapni?
    2: És ugyanez a kérdés a Koenigsegg CCR-re
    Válaszokat előre is köszi.
  • Norby646
    Semmi gond csak a félreértés végett mondtam. :)
  • tothbalu99
    Akkor bocsi félreértettem...
  • Norby646
    Egy szóval sem említettem ilyet, én csak kérdeztem hogy esetleg lan-on meg lehete oldani vhogy vagy nem...
  • [HUN]FaTaL
    NEM lehet. Hiába kapálóztok, eleve nincs LAN mód a játékban. És a szerver fájljai sem elérhetőek, mit szeretnétek?
  • tothbalu99
    Emberek!
    Gondolkoztam és eszembe jutott egy ötlet. Még Norby646 mondta hogy hamachi-val lehet valamit kezdeni. Nah nekem az jutott eszembe hogy Mincraft-ban is úgy lehet multiplayerben játszani, hogy van valami szerverfuttatós program. ( Pontosan nem tudom a nevét, majd megkérdezem egyik osztálytársamat) Annyi a lényeg hogy van egy admin, aki futtatja a szerót. Ő betudja állítani hogy hányan lépjenek be a szerverbe stb. Majd hogy be tudj lépni, meg kell adni a hamachi-s IP címet. Így lenne egy csoport és ők be tudnának lépni. Mondom ez egy ötlet bátran lehet továbbfejleszteni.
  • BalanceArt
    Basszus! Ezek szerint lecsúsztam az utolsó napról? Pedig, hogy készültem erre...

Szép emlékeket fogok őrizni róla. Nincs még egy játék, amivel ennyi időt töltöttem volna el.

Én már túl vagyok a TDU2-n és nem jött be. El is adtam, pedig hónapokig próbáltam megszeretni.

Köszi mindenkinek, akivel gurultam!
  • [HUN]FaTaL
    Ugyan jó ideje nem játszottam a játékkal, de köszi mindenkinek a gurulásokat :)
  • becsiati
    Én is köszönök mindent, mindenkinek, nagyon jók voltak a kis gurulások, remélem majd újra fog indulni, valami más játékgyártóval. Én sem akarom ugyanazokat írni mint már ti is írtatok korábban, így csak én is annyit írhatok, hogy jó volt veletek és Köszönök mindent! Sziasztok
  • bboyatty
    Nagyon sajnálom ezt a játékot, ez volt az egyetlen autós amit nem bírtam megunni. Remélem mire lesz újra töltőm a laptophoz addigra lesz valami okosság is, hogy újra játszuk majd online.
  • Roger6
    Remélem ha lesz TDU 3, akkor visszakapjuk benne a jó öreg HC fizikát, és abban is bízom, hogy lehetnek 16/24-es layer-ek is akár. De TDU 2 nálam egy kalap híg fos.
  • Entex
    Hát ennyi volt, köszi mindenkinek a kellemes órákat. 2013 tavaszáig még adok egy esélyt a TDU2-nek, aztán kijön a Project:CARS és búcsút intek az Atarinak.
  • Interstate 95
    Magyarokkal igaz nem sokat gurultam, én is köszönöm mindenkinek a találkozókat, ezt a közel három évet elraktam emlékbe !
    Bár USAMAN -ként nem sokan szerettek eme topikban, de remélem nem okoztam senkinek se fekete foltot az életében !
    A szerverre meg biztos vagyok benne hogy lesz megoldás, csak várjatok türelemmel !

#106271: A TDU2 -ről.

Bár irányításilag, meg még sok mindenből kifolyólag is egy szar, de annyira még se rossz. Legalább is amióta gamepadot használok jobban szeretek felmenni gurulni mint előtte, billentyűre nem igazán van optimalizálva a játék. O'ahu hangulatát pedig a TDU2 is átadja, sőt, talán ez az egyetlen dolog amiért megéri a jelenlegi árát.

A cruiseokról meg annyit, hogy ez szerintem sokkal inkább függ magától az embertől, mint sem a játéktól. Én itt a fórumon nem egyszer találkoztam óránként irkáló emberkékkel akik társaságot kerestek, én, és még sok más meg a játékban cruiseról cruisera jártak, mert annyi volt belőle. Nem egy cruise két layerben haladt, mert annyi haver gyűlt össze hogy nem fértünk meg egyben. Szóval sok minden függ attól hogy kinek milyen a barátlistája, és ez a második részben sincs másképp. Ha pedig jó a társaság, jó a játék is, vitathatatlan.

Good speed guys !
  • Roger6
    " Én az 1-et nagyon megszerettem és sajnos számomra a 2 azt a szintet még csak meg se közelíti"
  • Norby646
    :)) Nem lett vmi nagy szám de azért emléknek jó lesz. :)

Hát ezesetben köszönöm mindenkinek az atókázást, akivel mentem, nagyon jó krúzokat toltunk de hátha majd a későbbiekben vmit kezdenek a tdu szerókkal. Addig is képek, videók ami maradt lehetne tolni. Aki esetleg tolja offline az is nyomhatna képeket, videókat, illetve akit érdekel majd láthat itt infókat a jövőben készülő modjaimról.

A tdu 2-re térve részemről nem ígérek semmit. A legnagyobb problémám az autók fizikájával van és ahhoz hogy jó legyen az egész fizika részt ki kéne cserélni ami nem fog megtörténni, helyette majd kapunk még pár dlc bútort esetleg, meg új fos színű festéket a falakra ahogy atariékat ismerem. (: Én az 1-et nagyon megszerettem és sajnos számomra a 2 azt a szintet még csak meg se közelíti. Na mind1 majd meglátjuk, én annak örülnék a legjobban ha az 1 szerói valamilyen módon újra mennének bár tudom hogy erre nincs nagy esély, azért bízzunk az okosokban. ;)
  • Dj Tommy
    3 perce tették közzé fb-n a közleményt, most hivatalosan is leálltak a szerverek :,(
  • 0Diaz0
    Jut eszembe,Norbi...
  • 0Diaz0
    Megkell próbálni TDU2-be valamit alkotni.. :)
  • bboyatty
    Hát ha végleg leállt a szeró akkor sajnálom, hogy az utolsó napokban sem tudtam felmenni, de a laptopom töltője feladta a szolgálatot és nem volt honnan játszak. Köszi mindenkinek a sok gurulást, remélem tudjuk még folytatni, remélhetőleg az okos emberek kitalálnak valamit, hogy újra Hawaii-i utakon autókázzunk.

üdv.
  • becsiati
  • 0Diaz0

• becsiati
    Egy Nagyon Király A3 hang van itt fent ezen a lapon. http://www.tduaddons.com/tdu/sounds/audi_a3_3_2_quattro_dsg::12/74/
  • becsiati
    Én sem tok belépni...ennyi lett volna? Amúgy is még csak 28. van. :D. És holnapra volt kiírva.
    De hát ez van...azért még próbálkozzunk. Szerintem! :)
  • becsiati
    Lehet...
  • Norby646
    Azért ne kiabáljuk el, hátha történik vmi csoda és tudunk még 1 utolsót menni. Végülis a remény hal meg utoljára. :/
  • 0Diaz0
    Úgylátszik :(
  • [HUN]FaTaL
    Ne már...:(
  • Norby646
    Az fasza... :S Hát akkor ennyi volt?

marci: Nem jelennek meg a képek, legalábbis nálam.