Nah srácok. Számolgattam,osztottam szoroztam.. hogy mindenkinek jó legyen. Belekukkantottam a naptárba,és a szeptember végi leállásra 29.-én ,ugye, az utolsó szombaton kerül sor. Ezért a következőt találtam ki. :
Ha már Online gurulások terén lehet hogy nem lesz lehetőségünk, ezért egy " Final Showdown " ( Végső leszámolás ) nevezetű , krúzsorozat-ról lenne szó! Ezen belül, mivel 4 hétvége áll(na) rendelkezésünkre, ezáltal 4 időpontban tartanánk meg a 4krúzt. ( 1időpont = 1krúz ) a dátumok,és időpontok a következők :
I : Szeptember 8. ( Szombat ) 20:00
II : Szeptember 15. ( Szombat ) 20:00
III : Szeptember 22. ( Szombat ) 20:00
IV : Szeptember 28. ( Péntek ) 20:00
Itt, krúzonként , 4 főbb kategóriában mennénk.
Kategóriák a következők :
- A kategória ( Szuperautók )
- C ,D , E kategória ( Utcai autók )
- G kategória ( Retro autók )
- M kategória ( Motorok )
A plakátokat természetesen, én elkészítem, és ha ez az ötlet nektek tökéletes,akkor eszerint a dátumok,időpontok,és kategóriák szerint mehetnénk! ->>>
I : Szeptember 8. ( Szombat ) 19:20tól gyülekezés , 20:00tól GO! ->>> G kategória
II : Szeptember 15. ( Szombat ) 19:20tól gyülekezés , 20:00tól GO! ->>> C ,D ,E kategória
III : Szeptember 22. ( Szombat ) 19:20tól gyülekezés , 20:00tól GO! ->>> M kategória
IV : Szeptember 28. ( Péntek ) 19:20tól gyülekezés , 20:00tól GO! ->>> A kategória
Az "A" kategóriát azért raktam a legutolsó dátumra,és péntek estére , mert általában az A kategória szokott legjobban odab.szni meg vissza. És 29.-én Szombaton este ha leáll a szeró akkor emiatt nemtudnánk akkor megrendezni az utolsó krúzt, ezért lett péntek estére rakva ( Elnézést attól ha valaki éjszakás lenne! )
Ha valakinek valami a dátumban vagy bárhol, nem lenne tuti , akkor szóljon és változhathatunk rajta! :)