107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • wollnerd #105935
    Ez működni fog!
  • bency
    Nem tud valaki küldeni egy mini imaget mert game copy ról nem szedi le a szar és máshol nem találok :(
  • Norby646
    Innen tudod leszedni!
  • Stockbauer33 #105932
    Már nememlékszem de szerintem a centralon van fent.Opelos(bazso29) talán tudja

Ment privát
  • Muttley

honnan tölthető a Ken Block féle Impreza?

• [HUN]FaTaL
    Az A-t össze kéne vonni a B-vel. :)
  • Stockbauer33 #105929
    Volt ilyen is

Nagyon fasza kis verseny volt.Nyomhatnánk akár azon is.A 195 km-es versenyen sallang(idiota playerek) és civil mentesen is mehet
  • 0Diaz0
    Nah srácok. Számolgattam,osztottam szoroztam.. hogy mindenkinek jó legyen. Belekukkantottam a naptárba,és a szeptember végi leállásra 29.-én ,ugye, az utolsó szombaton kerül sor. Ezért a következőt találtam ki. :

Ha már Online gurulások terén lehet hogy nem lesz lehetőségünk, ezért egy " Final Showdown " ( Végső leszámolás ) nevezetű , krúzsorozat-ról lenne szó! Ezen belül, mivel 4 hétvége áll(na) rendelkezésünkre, ezáltal 4 időpontban tartanánk meg a 4krúzt. ( 1időpont = 1krúz ) a dátumok,és időpontok a következők :

I : Szeptember 8. ( Szombat ) 20:00
    II : Szeptember 15. ( Szombat ) 20:00
    III : Szeptember 22. ( Szombat ) 20:00
    IV : Szeptember 28. ( Péntek ) 20:00

Itt, krúzonként , 4 főbb kategóriában mennénk.
    Kategóriák a következők :
    - A kategória ( Szuperautók )
    - C ,D , E kategória ( Utcai autók )
    - G kategória ( Retro autók )
    - M kategória ( Motorok )

A plakátokat természetesen, én elkészítem, és ha ez az ötlet nektek tökéletes,akkor eszerint a dátumok,időpontok,és kategóriák szerint mehetnénk! ->>>

I : Szeptember 8. ( Szombat ) 19:20tól gyülekezés , 20:00tól GO! ->>> G kategória
    II : Szeptember 15. ( Szombat ) 19:20tól gyülekezés , 20:00tól GO! ->>> C ,D ,E kategória
    III : Szeptember 22. ( Szombat ) 19:20tól gyülekezés , 20:00tól GO! ->>> M kategória
    IV : Szeptember 28. ( Péntek ) 19:20tól gyülekezés , 20:00tól GO! ->>> A kategória

Az "A" kategóriát azért raktam a legutolsó dátumra,és péntek estére , mert általában az A kategória szokott legjobban odab.szni meg vissza. És 29.-én Szombaton este ha leáll a szeró akkor emiatt nemtudnánk akkor megrendezni az utolsó krúzt, ezért lett péntek estére rakva ( Elnézést attól ha valaki éjszakás lenne! )

Ha valakinek valami a dátumban vagy bárhol, nem lenne tuti , akkor szóljon és változhathatunk rajta! :)

*A változtatás jogát fenntartom! Coming Soon! ;)
    *Norba0909'
  • 0Diaz0
    Én most elmélkedek egy ( szerintem ) bitang jó " búcsúztató bulin.. "
    Remélem tetszeni fog nektek is! :)
  • bency
    Én csak most olvastam hogy mi van....kurvára felidegesitett,jó,fogom játszani offline is,de azért ez pofátlanság.....:( Nagyon elkeserit.Azt sajnálom hogy nem azóta játszodtam amióta megjelent,hanem már csak akkor lett meg mire kimerült kicsit ...
  • Norby646
    Az biztos. Én is akkor kezdtem el játtszani online. :) Amúgy rám is lehet számítani plakát ügyben természetesen. :) Ki kell használnuk ezt a kis időt még mert uána már hiába szeretnénk menni ha nem lesz rá lehetőség. Persze hacsak nem talál vki egy kis kaput az online játék megoldására vmilyen formában.

Emlékszem newlife-al mennyit mentem egy időben, együtt toltuk le az összes multis versenyt, és végigmotoroztunk az összes hegygerincen. :)) Jól írtad amúgy lejjebb, énis sok embert ismertem meg (mind magyarokat mind klföldieket) valakivel elég jó barátságot sikerült alakítani az életben is és így oline is. :)

Midnenesetre nagyon fog hiányzoni az amikor többen összeverődünk, és együtt autózunk. Semmilyen játék nem adta eddig vissza ezt az érzést, bár remélem ez egyszer megváltozik. :)

Etex: Köszi a krúzt, nagyon fasza volt csapatni egyet, még ha nem is voltunk (főleg én) a legjobb formában. :) Azért jól szórakoztunk, az ilyenek fognak a legjobban hiányzoni. :) Holnap tolom a képeket is csak most mindjár lefordulok a székről olyan álmos vagyok... :D

Azért remélem lesznek páran akik még írkálnak majd ide. :)
  • Entex
    Én ez alapján csináltam:link
  • [HUN]FaTaL
    Pendriveról simán lehet telepíteni. Universal USB Installer vagy Windows 7 USB-DVD Download tool kell hozzá, hogy megcsinálja a telepítőt. Meg egy legalább 4GB-os pendrive :)
  • Stockbauer33 #105922
    Nemdátum hanem mint régen faszán megtervezett plakátot :) Mint ez pl ( #87406 )Kicsit vissza lapoztam 2009 nyárra mikor beléptem online.DE jó idők vtak azok

CW

Megtaláltam mikor opelos bejelentette a CW módját :)

Pár gyöngyszem régről

Magnum krúz

Alap plakát h megadjuk a módját :)

Ferrari krúz

Egy qva jó kép Szabitól legalább is nekem bejön

Kép1

Kép2 :)))))

Elenor? :)

McDonalds 1

McDonalds 2
  • Penge88
    Sziasztok! Most olvastam a szomorú hírt. Épp nemrég kezdtem el megint tolni a game-t, így megpróbálok én is aktívabban részt venni online. Krúzok remélem lesznek előre kiírva, amihez csatlakozhatunk (remélem) minél többen. Legkorábban a hétvégén lehet TDU közelben. Addig is legjobbakat!
  • bency
    Holnap megpróbálom megoldani...érdekesen de meglesz,ha sikerül holnap már online leszek
  • Norby646
    Most vagyunk az északi toronynál!
  • bency
    Itt vagyok fiuk,aktivan olvasom a topikot mindig amiért jelenleg nem vagyok online a játékban :) Csodálom Norbi modjait még mindig!

Helyzet az hogy van helyem szartig,feltudom tenni a játékot,de szar a windowsom amit le kell cseréljek hogy tudjak játszani!

De mivel nincs DVD-ROM jelenleg a gépben,mivel a helyére egy HDD van betéve amire tenném a TDUT meg a WIN érdekes a dolog!

Azt szeretném kérdezni megoldható valahogy hogy ne DVD ről rakjam a Windowst? 7est természetesen:)
  • Interstate 95
    Sajnálatos hír, de várható volt, nem mai darab már ez a játék. A nagyobb fanok 29 -ike alkalmával végérvényesen a dobozába helyezik a cd -t, és ennyi volt. Én is így teszek majd, az offline mód nem tenne jót az emlékeknek.

Az élményen felül barátokat is köszönhetek ennek a játéknak, még egy hasonló nem hiszem hogy lesz az elkövetkezendő években. Itt kezdődik a minőség.
  • 0Diaz0
    Indulok fel! :) Mivel vagytok?
  • Stockbauer33 #105915
    Megy tuti :) .Most emésztgeti a hírt.Irtam is neki h egy uccsó komoly krúzos videót vágjon össze majd
  • Norby646
    A friends rész már nem akar működni, Entex-el most indulunk el a sziget keleti részén nagyjából ,a secret island magasságában vagyunk. Aki akar csatlakozzon! :)

Newlife: Arra gondoltam hogy lenne e kedved még 1x felmotorozgatni pár hegyre vmikor? :) Mint a régi szép időkben... :) Majd írj aztán megbeszéljük!
  • Norby646
    Az biztos! ;)
  • Stockbauer33 #105912
    .Kikell most használni ezt a kis időt
  • Norby646
    Jaja. Bár én arra gondoltam hogy lehetne több krúz is ha már úgyis vége nemsokára... Na de é húzok felfele! :)
  • Stockbauer33 #105910
    Hát most jópár régi arc felrakja majd.A külföldieket nem is mondom :)

Csak nebaszkodjon szét.Legalább most a végére legyen stabil egy layer. Max lekell zárni.Az egybe még müködik
  • 0Diaz0
    Rendben! :)
    Csak épp ,azt mondtam Norby-nak hogy valszeg 2 csoport kell majd.. 1 nem lesz elég.. :D
  • Stockbauer33 #105908
    Fatal már irta most 7végére.Biztos vissza jönnek a régiek is.Most is olvasom a régi arcokat h krúzolnak..Bármilyen kategoria lehet
  • Norby646
    Gondolom nem bérlik tovább így a szolgáltatás sem jár tovább. Vagy esetleg határozott időre szólt a szerződés, nem tudom... :/
  • 0Diaz0
    Énis.. bármilyen órám is legyen.. bár ,este nincs órám.. gyakszi meg 2-3ig van csak..

Mellesleg, egy csajszi írta tdu2 fórumon,hogy ő már tdu2 kaszinóba nemis tud csatlakozni.. ( vajon azt már lelőtték?! )
  • Norby646
    Hát én amennyire tudok megpróbálok minél több időt fordítani a krúzokra ebben az utolsó hónapban.
  • 0Diaz0
    Olyan nincs hogy nincs valami megoldás rá.. KELL lennie 1 plusz megoldásnak.. különbenis, remélem csak "ijesztgetnek" de ha egyszer a tdu1 szervere, a gamespy-on megy.. akkor hogy a f***omba tudják lelőni? Grr!
  • 0Diaz0
    Tásulok hozzád! B*sszunk oda ezeknek a g*ciknek! ;)

Stocki : Ez nemis kérdés! Egyértelmű hogy nyomjuk a krúzokat! Írjon ki dátumot valaki ,és ottleszek..!
  • Norby646
    Hát remélem azért hogy vhogy össze lehet hozni majd... :/
  • wollnerd #105901
    Hát, ez kész! :(
    Úgysem érdekel annyira az 1...
  • bboyatty
    Ha menne lanon akkor talán hamachiival meg tudnánk oldani de macerás a dolog.
  • CamelX
    Sajnálattal értesültem a hírről :( remélem végleg befellegzik az Atarinak is. Szar szemét banda
  • Norby646
    Én amúgy fél óra múlva húzok fel ha érdekel vkit!
  • Norby646
    Hát énis nagyon remélem. Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy lanon össze lehet e hozni valahogy. Akárhogy is lesz azért remélem pár "utolsó" krúzba még bennevagytok... :(
  • Norby646
    Hát ez kurva jó, és ennyivel zárják le?? A tdu 2-nek a faszbúkos oldalára írnak 2 sort hogy bocs lelőjjük a szerókat? Hát ennyit atariékról. Persze mivel egy általunk bérelt szerveren fut, várható volt hogy nem lesz örökéletű de ez akkor is szarul érint. Hát srácok sajnálom, pedig pont kezdtek visszajönni a régi arcok, és ezzel együtt kicsit visszatérni az élet is a játékba. Az biztos hogy én offline is fogom tolni a játékot és a topikot is marad így de ez egy nagy érvágás lesz.