N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Az biztos. Én is akkor kezdtem el játtszani online. :) Amúgy rám is lehet számítani plakát ügyben természetesen. :) Ki kell használnuk ezt a kis időt még mert uána már hiába szeretnénk menni ha nem lesz rá lehetőség. Persze hacsak nem talál vki egy kis kaput az online játék megoldására vmilyen formában.

Emlékszem newlife-al mennyit mentem egy időben, együtt toltuk le az összes multis versenyt, és végigmotoroztunk az összes hegygerincen. :)) Jól írtad amúgy lejjebb, énis sok embert ismertem meg (mind magyarokat mind klföldieket) valakivel elég jó barátságot sikerült alakítani az életben is és így oline is. :)

Midnenesetre nagyon fog hiányzoni az amikor többen összeverődünk, és együtt autózunk. Semmilyen játék nem adta eddig vissza ezt az érzést, bár remélem ez egyszer megváltozik. :)

Etex: Köszi a krúzt, nagyon fasza volt csapatni egyet, még ha nem is voltunk (főleg én) a legjobb formában. :) Azért jól szórakoztunk, az ilyenek fognak a legjobban hiányzoni. :) Holnap tolom a képeket is csak most mindjár lefordulok a székről olyan álmos vagyok... :D

Azért remélem lesznek páran akik még írkálnak majd ide. :)