Erről szól a bizalom. Teljesen mind1 hogy hol vagyunk, és nem is arról van szó hogy rájönne. A lényege az hogy ő bizalmat szavazott nekem, ne kérdezd hogy miért, talán látott bennem fantáziát, és elmondta azokat a dolgokat amiket csak ő és minime tudnak. A saját idejéből rám áldozott egy csomót pedig nem lett volna muszáj és még csak nem is ismert. De ez egyébként sem ilyen egyszerű. Sokan hiszik azt hogy ez olyan marha könnyű és ha elárulom egyből meg tudja csinálni... Abba amiket itt látsz (a módjaim) nem 1-2 nap hanem nagyjából 1-1.5 év "munkája" van. Ugyanis az egy dolog hogy kb 2-3 hónapja segít nekem Combat, de nem sokkal azután hogy elkezdtem online játtszani én a zmodelleres módolásnak is nekikezdtem és akkor nem volt segítségem. Ezalatt az idő alatt sikerült elég jól kiismernem a programot illetve azt hogy a tdu-ba hogyan tudok különböző dolgokat csinálni vele. Most hiába mondom ezt mert nem fogod nekem elhinni, de ha életemben nem használtam volna a zmodellert a Combat se segített volna mert így is jó 2 hónapba tellt mire eljutottam oda ahol most tartok. És még mindig vannak olyan dolgok amiket nem tudok. De visszatérve az elejére ha meg mégis rájönne akkor meg eláshatnám magam, és én ezt végképp nem akarom kockáztatni. Én így gondolkodok lehet bennem van a hiba de ezen nem változtatok. Remélem ezt midnenki meg tudja érteni... :)