107666
-
#104966 Áh. Értem. Van itt egy hasonló csak talán annyi hogy ezen nincs az a matrica. BMW m3 gtr -
becsiati #104965 Sajna már nem elérhető a BMW amit írtam ezért kérdeztelek meg. -
#104964 Nem tudok kérésekkel foglalkozni egyelőre, már mondtam. Egyébként csak és kizárólag hq modelleket csinálok, amiket a forza-ból szerzek. Az általad említett autót megcsinálták amúgy bár hogy még elérhető-e azt nem tudom. De azt tudom hogy elég ocsmányul nézett ki miután nem éppen egy hq modell, és a tdu-ban nagyon megláttszik egy modellen mennyire magaskidolgozottságú. -
becsiati #104963 NAGYON BRUTÁL GÉPET CSINÁLTÁL NORBY. Le a kalappal előtted.
DE... Egy BMW M3 GTR E46 ( ami a Most Wantedbe szerepel) azt nem csinálnád meg? Mert nekem az volt a kedvencem. -
#104962 Hidd el nekem hogy teljesen az alapoktól kezdtem még régebben. Annyit tudtam hogy a zmodeller meg tudja nyitni a tdu-s modelleket. Aztán apránként mindig tanultam valami újat. Rengeteg kísérletezgetés volt mire rájöttem különböző dolgokra és mostanra tudom hogy hogyan kell egy autót bekonvertálni a tdu-ba. Amúgy ez nem modellezés, ahhoz nem értek, itt nem létrehozol dolgokat hanem a meglévő dolgokat alakítod egy olyan "formátumra" amit a tdu használ. Ezért nevezik konvertálásnak. Amúgy én is így voltam ezzel, egyből autót akartam konvertálni a játékba de aztán akárhányszor belefogtam mindig feladtam, de mindig egyre tovább jutottam vele. -
DoNLaCeee #104961 Én csak azért támadlak mert azt hiszem h rohadt könnyü
De ha télleg ugy van h te magad csinálod mondjuk mint a 3ds max modellező progival h totál a semmiböl csinálod akk minden tiszteletem mert tudom h nem könnyü énis modelezgetek de csak még alap szinten falióra meg ilyeneket és ha télleg igy van akk nem is próbálom meg megcsinálni sehogyse... majd egyszer esetleg ha lessz kedvem nagyobb szinten modelezgetni ... haver is állandóan cseszeget h csináljam csináljam mert ő már házakat csinál ... de ien alap dolgokat h jobban fejlődjek nem sok kedvem van szivesebben neki esnék egy teljes kocsinak de az nagy fejfájás lenne.... -
#104960 Erről szól a bizalom. Teljesen mind1 hogy hol vagyunk, és nem is arról van szó hogy rájönne. A lényege az hogy ő bizalmat szavazott nekem, ne kérdezd hogy miért, talán látott bennem fantáziát, és elmondta azokat a dolgokat amiket csak ő és minime tudnak. A saját idejéből rám áldozott egy csomót pedig nem lett volna muszáj és még csak nem is ismert. De ez egyébként sem ilyen egyszerű. Sokan hiszik azt hogy ez olyan marha könnyű és ha elárulom egyből meg tudja csinálni... Abba amiket itt látsz (a módjaim) nem 1-2 nap hanem nagyjából 1-1.5 év "munkája" van. Ugyanis az egy dolog hogy kb 2-3 hónapja segít nekem Combat, de nem sokkal azután hogy elkezdtem online játtszani én a zmodelleres módolásnak is nekikezdtem és akkor nem volt segítségem. Ezalatt az idő alatt sikerült elég jól kiismernem a programot illetve azt hogy a tdu-ba hogyan tudok különböző dolgokat csinálni vele. Most hiába mondom ezt mert nem fogod nekem elhinni, de ha életemben nem használtam volna a zmodellert a Combat se segített volna mert így is jó 2 hónapba tellt mire eljutottam oda ahol most tartok. És még mindig vannak olyan dolgok amiket nem tudok. De visszatérve az elejére ha meg mégis rájönne akkor meg eláshatnám magam, és én ezt végképp nem akarom kockáztatni. Én így gondolkodok lehet bennem van a hiba de ezen nem változtatok. Remélem ezt midnenki meg tudja érteni... :) -
DoNLaCeee #104959 Királyak a kocsik Norby csak azt nem értem h nekünk Magyaroknak miért nem lehet elárulni hogy hogyan csinálod az oké h megigérted Combat-nak e de ő mint külföldi honnan jönne rá h elmondtad.. igaz lehet h egyesek elkezdenék central-ra feltölteni de én pl csak egy árva DBS-t szeretnék csinálni ami a sajátom .. -
#104958 Köszi! A suzuki nem egy nagy szám így utólag, bár érthető sztem mivel az volt a második autóm amit bekonvertáltam eddig. :) Ezen kívül a porsche az jó nagyon csak sajnos rossz a belterének a lowres modellje, tehát ha más játékos jön vele akkor elég hülyén van benne a beltere. A 635-ös bmw már sokkalta jobb lett, sajnos ő volt az utolsó modell ami még nem rendelkezik lowres beltér illetve kasztni modellel. A többi az már teljesen jól lett megcsinálva, mindegyik rendelkezik a lowres modellekkel így más játékos esetén is élvezhető marad a mod, valamint a beltere is rendesen van megcsinálva. Igaz mostanra forrt ki adolog igazán. :) Amiket érdemes (sztem) berkni az a mercedes c63 black series, e63 amg, 300sel 6.3, a bmw m5 e39 és a volvo 850r. :) Sok mod fog még jönni, legalábbis ezt tervezem. Bár a következőt még nem tudom hogy mi lesz... :) De van elképzelés, csak bizonytalan. :) -
#104957 Atya ég, ez tuti bekerül az autók közé, majd ha haza megyek letöltöm az összes modod és kapnak egy külön mappát. Nagyon brutál. -
#104956 Akit érdekel elkészült az új módom! Itt vannak róla képek:
Szokás szerint, central-ról tölthető! :) -
#104955 INNEN kinézed az autót és megkeresed a hozzá illő IK és kamerát majd modding toolsban átállítod. -
SuSu1992 #104954 háj!
letöltöttem egy pár autót és némelyiknek rossz a belső kamera nézete, úgy értem, hogy vagy túl közel van a kormányhoz, vagy túl alacsonyan, nem lehet kilátni a műszerfaltól... ezeket hogy lehet orvosolni a játékon kívül? -
DoNLaCeee #104953 [IMG][/IMG] -
DoNLaCeee #104952 [IMG][/IMG] -
DoNLaCeee #104951 bocs 4 ajtós :D -
DoNLaCeee #104950 Az 5 ajtósra gondoltam :) -
#104949 RS5 -
#104948 Az RS5? -
DoNLaCeee #104947 Benci azt az Audi-t el tudnád vhogy küldeni ?? egyik kedvencem :) -
#104946 Itt nem :D De gyönyör az a Supra amúgy,tök jó a Skyline on :) -
Entex #104945 A Suprás én vagyok?:D Amúgy faja képek, mint általában :D -
#104944 üdv
Offline módban, az utcán koborló autósokat, hogy lehet kihívni? Villogtam rájuk, dudáltam, de nem történt semmi. Pontosan, hogy kell ezt? -
#104943 Elmúlt napokból :)
-
#104942 Most alapból ennyi a forgalmi vizsga díj. + 2500 a vezetés miatt (mert ugye 1 órát vezetsz és ez megy az oktatónak) + 1500 amit azért fizetsz hogy elintézi neked a vizsgára jelentést. Most ez a bukás nekem ~20000ft-omba valamint plussz 2 hetembe van. :/ Mondta az előbb az oktató hogy nagyon nagy kár mert közel voltunk meg h ha nem cseszem el meglett volna. Csak a volna ne lett volna... :D Na de nem offolok ezzel kapcs.-ban tovább mert rám is vonatkoznak a "szabályok"... :)
Entex és bency am köszi a kis driftelgetést, csak le kellett vinnem a vizsga díjat az oktatónak azért léptem. Megismételhetnénk, és igazából van is 1 ötletem ezzel kapcs.-ban. Na de majd ez csak holnap, talán... :) -
Entex #104941 Én letettem a 12 ropit, de át is mentem elsőre.. kb 10 percet vezettem, a többit elbeszélgették az oktatómmal :D -
#104940 Oks. :) -
#104939 Úgy is jó..15perc múlva a Lotus szalonnál :) -
#104938 Ha gondolod most mehetünk egy kicsit de max fél8-ig tok maradni... :/ -
#104937 fél9ig valami driftelni jön? -
#104936 Hát majd megpróbálok... :) De köszi!
A topik az nincs kész, egyelőre várom hogy írjon diesel dog. Ha minden igaz akkor majd segít megcsinálni a topikot. :) Ez most ilyen átmeneti... -
#104935 Nyugi, következőre ok lesz, jobban odafigyelsz majd.
Engem is elvágtak először, igaz elméletin de hidd el tudom milyen érzés. Másodjára odafigyeltem és meg volt.
Amúgy fasza lett a topik. Gratula. -
#104934 Köszi, úgylegyen! :) -
#104933 úúúúúúúúúúNorbi.. bazze.. :/
Sebaj, próbáld újra! Ha én áttudtam menni most évvégén ( pedig 1hete 2-ből álltam bukásra ) akkor nekedis fog kövire sikerülni! -
Devastator88 #104932 KÖSZI A SEGÍTSÉGET, MEGY A GAME.
-
Devastator88 #104931 OK, megpróbálom. -
becsiati #104930 Hali Devastator.
Elolvastam az üzit, próbáld meg újrarakni a játékot csak most NE a gép adja meg neki a telepítés nevét, hanem te, és nevezd át pl: Atari2 -re és az legyen a fő mappája.
Hátha menni fog, HA nem akkor mondom tovább. -
becsiati #104929 Szerintetek?
-
#104928 Bementünk egy kis szűk utcába amiről azt hittem hogy 1irányú. Az utca legvégén el kellett mennem balra én meg szépen áthúzódtam a baloldalra... Ezután mondta hogy akkor álljak ott félre... Azt hittem agyvérzést kapok... -
#104927 Mit hibáztál?:(