-
Na gyerekek...:
Szóval... Vannak itt páran akik az első részén részt vettek, de a 2.-at nem tudtam összehozni. Most tehetnénk egy próbát...
Időpont: Azért írtam hogy megegyezés szerint mert előbb össze kéne hozni egy teli layert de legalább 5 játékost, rajtam kívül és csak utána egyeztetni időpontot. Természetesen nem kell feltétlenül ma, a lényeg hogy midnenki tudjon jönni.
Norba: Te is részt vettél az elsőn, és nagyon jó volt hogy ott voltál, ahogyan a többiek is, remélem ebbe most is benne vagy! :) Bboyatty, Becsiati, Bency: Rátok is számítok, remélem érdekel titeket a dolog és ti is benne vagytok! (jól emlékszem hogy ti is ott voltatok az elsőn?) Ez már 5 fő lenne velem együtt és talán még jelentkeznének is páran... :) jah és igen...: Entex nem tudom mennyire vagy aktív most a tdu-ban meg itt a fórumon, de ha látod ezt és érdekel akkor jelezz plz! :)
A hely: A múltkor bevált végül, most még kevesebben járkálnak arra, így ezen nem változtattam.
Kategóriák: A kategóriák adottak, mindenki azt hoz amit szeretne, de egyeztessünk itt hogy ne legyenek egyforma autók. Ezt megegyezés alapján hozzuk össze itt! Ez is működött a múltkor. :)
És végül a váltások...: Mivel több kategória lesz, ezért nyilván váltogatnunk kell majd az autókat. Ez úgy zajlana hogy (ahogy a plakáton is van) egy 6 fős layer esetén 2 elmegy autót váltani addig a maradék 4 ott marad ahol van, hogy biztosan ránk tudjanak csatlakozni. Ha megjött mind a 2, akkor megy újabb 2 ember váltani autót, és ez így tovább. Ha véletlenül megtellik a layer amiben várakoznak azok akik épp nem autót váltanak, és nem tud a váltó rá csatlakozni a várakozókra, a várakozók csatlakoznak a váltóra/váltókra. Ehez szükséges viszont egy időkorlát amennyi ideig tarthat a kocsicsere. Arra gondoltam hogy 10 percet kéne várni minden váltásra, és ha semmi, akkor mi csatlakozunk rá. Mivel a térkép már megint beszart ez nem tudom hogy működik-e, ehez szeretnék kérni min 2 de inkább 3 jelentkezőt aki "feljönne" a szigetre és letesztelnénk ezt a csatlakozósdit...
Hogy motiválás is legyen: A nyertes megbeszélés alapján kap tőlem egy átalakított/feljavított modelt a gyáriak közül, ha van olyan gyári autó amin neki vmi nem tettszik (kerekek szélessége, helyzete, autón/autóban lévő textúra, vmilyen kiegészítő az autóra pl spoiler, vagy hasonló... stb. kivéve: világítással kapcsolatos dolgok) azt én megcsinálom és elküldöm neki. Nem nagy nyeremény és nem tudok mindent megcsinálni, de legalább vmi ösztönzés legyen. :)
Na ki van benne? :)
Ui: ezer bocs a regényért! :D