107666
-
#103257 Ugráltam össze-vissza, cseréltem autót de nem dobott be senkit. Így nehézkes lesz a dolog pedig nem lett volna rossz. -
#103256 Fasza... Lehet ez a dolog várat magára akkor. :S Hátha hamar megcsinálják... -
#103255 pedig mi most elbájcsevegtünk picit.. -
#103254 Nem dob be titeket, nem tudom mi lehet, itt ugrálok de semmi. -
#103253 Tudom hogykell.. csak az a baj hogy nekem nemmutatja, és idáig csak 1 orosz buznyákot hozott be.. -.- -
#103252 Am attyval várunk -
#103251 Norba! Attyval egvagyunk. A map-on tedd át hogy h a játékosokat mutassa és úgy ugorj oda a pályára! -
#103250 Ottvagyok.. -
#103249 Okés, atty akkor te is gyere oda! -
#103248 Akkor odaugrom a versenypályához R32vel! -
#103247 Oké csak kell még 1 ember aki jön. -
#103246 Ennek örülök! :) -
#103245 Most teszteljünk egyet,Norbi? Mert akkor felugrom! -
#103244 Tutira gamespy-os az a mentés? Csak mert ez nekem nagyon arra utal hogy nem. Nézd meg a profiloknál, hogy a profilod mellett be van-e pipálva a fehér nyégzet. -
#103243 Hát vágjunk bele!
G : Lamborghini Miura
F : Golf R32
D : Audi RS4
C : SL65 AMG
B : CLK DTM AMG -
#103242 Mehetünk, nekem van időm. -
#103241 *ettől... :D
Egyébként emlékszek, de most ha összejön akkor jó lenne ha te is egy versenyző lennél! :)
-
#103240 Igen én is ettél félek ezért kéne letesztelni. Akkor te és bency jöttök tesztelni a csatlakozgatást? :) -
#103239 Én benne vagyok, az elsőn is ott voltam de csak mint segéd(visszaszámolást intéztem meg célvonalban álltam, mint bíró). Jó ötlet, megrendezni a második részt. Az időpont igazából nekem mind1, csak az autó váltással lesznek bajok, úgy érzem. Később vagy akár most is csinálhatunk egy próbát, hogy működik-e a dolog. -
#103238 Huhh...ez nem lenni semmi,én benne volnék ma este de inkább holnap volna jó.Csak félek nagyon hogy a szerver nem dobna be ennyi mindenkit a sok váltással,sok ideget okozna...túl sokat is.
De egy próbában mindenképp benne vagyok,tetszik az ötlet nagyon.A 1esben nem vettem rész:P Sajnos,nem is emlékszem rá.De készen állok erre :D -
#103237 Köszi -
#103236 Sajnos nem sikerült.
Elővettem egy régi mentést. Feltettem a legújabb 1.68B patch-t, a car megapack is fent van, de így sem látja a servert.
A game egyébként eredeti, játszottam is rajta évekkel ezelőtt, de most sehogy sem akar elindulni. :S
Help plz! -
#103235 Na itt a javított mustang gt: Letöltés
A garázsban a kocsi árnyéka egy fekete téglalap, de ha kimész akkor jó! Nem akarom módosítani mert lehet szarabb lesz. -
#103234 Szívesen! -
#103233 Okés, köszi még egyszer :) -
#103232 Igazából a mentésed kell ha volt (persze az online, azaz a gmaespy accountos) és úgy tudod használni. Csak a belépési adatokkal nem sokra mész. :S -
#103231 Szia Norbi!
Köszi a választ!
Még egy kérdés: ha elfelejtettem a belépő adatokat, akkor még mindig a GameSpy-on kell regelni és ott létrehozni nick-et? -
#103230 Szia! A szerver nálam az utóbbi időben mindig működik csak a játékosokat nem mutatja. -
#103229 Sziasztok!
Jó régen jártam erre... Ismét elkezdenék játszani a game-mel...
Milyen időpontokban érhető el a szerver? -
#103228 Még annyit hozzátennék, hogy természetesen az autók váltóját és meghajtását tilos módosítani, mert egy h váltós autó, auto clutch-al és hátsókerékmeghajtással 1-2 mp-el is lassabb lehet (0-100) mint ugyanaz az autó szekvenciális váltóval és összkerékmeghajtással. Ez fontos lenne, mert ugyan nem vérre megy a játék de nem fair a másikkal szemben, és könnyen előfordulhat hogy egy autó mod telepítésekor átállítottál valamit mert mondjuk ahoz nem illett a h váltó, vagy az elsőkerékmeghajtás. :) -
#103227 Na gyerekek...:
Szóval... Vannak itt páran akik az első részén részt vettek, de a 2.-at nem tudtam összehozni. Most tehetnénk egy próbát...
Időpont: Azért írtam hogy megegyezés szerint mert előbb össze kéne hozni egy teli layert de legalább 5 játékost, rajtam kívül és csak utána egyeztetni időpontot. Természetesen nem kell feltétlenül ma, a lényeg hogy midnenki tudjon jönni.
Norba: Te is részt vettél az elsőn, és nagyon jó volt hogy ott voltál, ahogyan a többiek is, remélem ebbe most is benne vagy! :) Bboyatty, Becsiati, Bency: Rátok is számítok, remélem érdekel titeket a dolog és ti is benne vagytok! (jól emlékszem hogy ti is ott voltatok az elsőn?) Ez már 5 fő lenne velem együtt és talán még jelentkeznének is páran... :) jah és igen...: Entex nem tudom mennyire vagy aktív most a tdu-ban meg itt a fórumon, de ha látod ezt és érdekel akkor jelezz plz! :)
A hely: A múltkor bevált végül, most még kevesebben járkálnak arra, így ezen nem változtattam.
Kategóriák: A kategóriák adottak, mindenki azt hoz amit szeretne, de egyeztessünk itt hogy ne legyenek egyforma autók. Ezt megegyezés alapján hozzuk össze itt! Ez is működött a múltkor. :)
És végül a váltások...: Mivel több kategória lesz, ezért nyilván váltogatnunk kell majd az autókat. Ez úgy zajlana hogy (ahogy a plakáton is van) egy 6 fős layer esetén 2 elmegy autót váltani addig a maradék 4 ott marad ahol van, hogy biztosan ránk tudjanak csatlakozni. Ha megjött mind a 2, akkor megy újabb 2 ember váltani autót, és ez így tovább. Ha véletlenül megtellik a layer amiben várakoznak azok akik épp nem autót váltanak, és nem tud a váltó rá csatlakozni a várakozókra, a várakozók csatlakoznak a váltóra/váltókra. Ehez szükséges viszont egy időkorlát amennyi ideig tarthat a kocsicsere. Arra gondoltam hogy 10 percet kéne várni minden váltásra, és ha semmi, akkor mi csatlakozunk rá. Mivel a térkép már megint beszart ez nem tudom hogy működik-e, ehez szeretnék kérni min 2 de inkább 3 jelentkezőt aki "feljönne" a szigetre és letesztelnénk ezt a csatlakozósdit...
Hogy motiválás is legyen: A nyertes megbeszélés alapján kap tőlem egy átalakított/feljavított modelt a gyáriak közül, ha van olyan gyári autó amin neki vmi nem tettszik (kerekek szélessége, helyzete, autón/autóban lévő textúra, vmilyen kiegészítő az autóra pl spoiler, vagy hasonló... stb. kivéve: világítással kapcsolatos dolgok) azt én megcsinálom és elküldöm neki. Nem nagy nyeremény és nem tudok mindent megcsinálni, de legalább vmi ösztönzés legyen. :)
Na ki van benne? :)
Ui: ezer bocs a regényért! :D
-
#103226 Tessék ITT a közvetlen linkje a BlingBling módnak! -
#103225 Nem tudom mi a gond, próbáld meg így: http://forum.tdu-central.com/threads/10556-kegetys-net-Test-Drive-Unlimited-Bling-Bling-Mod-Paint-ANY-car-at-Deluxe-Paint-Shop -
#103224 szia norbi a bling bling modnak nem jó a linkje amit kiraktál ide :((( -
#103223 Basszameg... Tudtam h valami textúra hiba lesz. Ezer bocsánat természetesen holnapra javítom a dolgot! A problémát az okozza hogy a zmodelerben exportáláskor az idióta tdu modell textúrái olykor elvesznek/összekeverednek és ha nincs textúra a modellen akkor a játékban ilyen rózsaszínesen világít. Kijavítom holnap, még1x elnézést érte, nem teszteltem le mert azt hittem nem lesz gond vele.
Amúgy a zmodeler 2.2.6-os változatát használom jelenleg, ha tudsz benne segíteni annak örülnék mert jobb lenne vkivel együtt csinálni modelleket vagy ilyesmiket de ehez kell az hogy tudjad hogyan használja a játék a modelleket és annak részeit mert ha nem akkor hagyjuk, mert rengeteg midnent kéne elmagyarázni, egyszer már vállalkoztam erre a feldatra, hidd el láthatlanba nagyon nehéz feladat ez és még én is sok mindent nem tudok, és csak 1 autót raktam be a tdu-ba eddig. :) Igazából a tdu-ba más játékokból (vagy egyéb helyről) származó modellek átkonvertálása elég bonyolult és olykor értelmetlen munka, sok mindenre nem jöttem rá a mai napig, de most végre kerítettem egy külföldi segítséget.
És végül de nem utolsó sorban... :) Atty...
Ez tényleg elég érdekes ötlet, nem hülyeség amit mondassz, a gond csak azzal van hogy egy személyautót cserél le midnenképpen. Na most lenne némi gond a kerekekkel meg a kameránézettel, de a legnagyobb a karakter üléshelyzetével lenne illetve a jármű fizikájával. Lehet egyszer teszünk egy próbát de egyelőre a jelenlegi projektemre koncentrálok amivel iszonyat lassan haladok és még azt se tudom hogy sikerül-e vagy nem... :) Linkeltem is ide képeket róla ha érdekel. :) -
becsiati #103222 csá norbi
a mustangot ki próbáltad? mert nekem úgy világít az egész kocsinak az illesztés mint a "TRON" filbe a ruha! :D
Valamit most nagyon elnéztél!!!
próbáld ki -
#103221 Kamaz az van. Ez a Rubie38 rengeteg módot csinált amúgy. -
becsiati #103220 Hello
-NORBI-
Láttam 1 olyan fájlt a kocsik mappába, aminek az volt colors.bnk, és abba nem lehet úgy megvariálni, hogy az összes kocsit lehessen festeni, a luxus festőnél??
Amúgy milyen progit használsz a játékhoz?
Lehet hogy tudnák segíteni is vagy variálni!
Majd írj!
Hello
-
#103219 Nagy unatkozásom közepette kigondoltam valamit, lehet, hogy égnek áll majd a hajad de elmondom. Tehát az futott át az agyamon, hogy esetleg nem-e tudnál bekonvertálni egy kamiont a játékba? Van egy rakat szépen kidolgozott kamion ETS-ben, GTS-ben belsővel meg minden. Lehet hülyén hangzik de egyszer megnéznék pl egy volvot végighasítani Hawaii-on.
Ha nagyon nagy hülyeség az ötlet csak nézz át a hsz felett. -
ben2004 #103218 Oké, de inkább netről rendelem.Amúgy köszi!