N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Basszameg... Tudtam h valami textúra hiba lesz. Ezer bocsánat természetesen holnapra javítom a dolgot! A problémát az okozza hogy a zmodelerben exportáláskor az idióta tdu modell textúrái olykor elvesznek/összekeverednek és ha nincs textúra a modellen akkor a játékban ilyen rózsaszínesen világít. Kijavítom holnap, még1x elnézést érte, nem teszteltem le mert azt hittem nem lesz gond vele.

Amúgy a zmodeler 2.2.6-os változatát használom jelenleg, ha tudsz benne segíteni annak örülnék mert jobb lenne vkivel együtt csinálni modelleket vagy ilyesmiket de ehez kell az hogy tudjad hogyan használja a játék a modelleket és annak részeit mert ha nem akkor hagyjuk, mert rengeteg midnent kéne elmagyarázni, egyszer már vállalkoztam erre a feldatra, hidd el láthatlanba nagyon nehéz feladat ez és még én is sok mindent nem tudok, és csak 1 autót raktam be a tdu-ba eddig. :) Igazából a tdu-ba más játékokból (vagy egyéb helyről) származó modellek átkonvertálása elég bonyolult és olykor értelmetlen munka, sok mindenre nem jöttem rá a mai napig, de most végre kerítettem egy külföldi segítséget.

És végül de nem utolsó sorban... :) Atty...

Ez tényleg elég érdekes ötlet, nem hülyeség amit mondassz, a gond csak azzal van hogy egy személyautót cserél le midnenképpen. Na most lenne némi gond a kerekekkel meg a kameránézettel, de a legnagyobb a karakter üléshelyzetével lenne illetve a jármű fizikájával. Lehet egyszer teszünk egy próbát de egyelőre a jelenlegi projektemre koncentrálok amivel iszonyat lassan haladok és még azt se tudom hogy sikerül-e vagy nem... :) Linkeltem is ide képeket róla ha érdekel. :)