A modoláshoz nyilván a neked megfelelő bnk1.map fájl kell (with megapack-without megapack). Ha ez megvan akkor a játék főkönyvtárán belül az Euro\Bnk\Vehicules mappába bemásolod a letöltött autó belső és külső bnk fájlait (pl: audi a6 esetén A6_V8.bnk és A6_V8_I.bnk). Ha tartozik hozzá felni akkor bemásolod ide Veihcules\Rim\ "modolt kocsi márkájának mappája", illetve ha tartalmaz hangot is akkor a hangot pedig ide kell: Euro\Bnk\Sound\Vehicules. Elvileg ezután működnie kell. Előfordulhat hogy nem jó magic mapot töltöttél le, nálam ezzel működik: Letöltés
Benne van a megapack és a non megapackos is. Valamint nálam időnként csinál olyat a játék modolás/fagyás után hogy elindításnál ahol az intro bejönne egyszerűen kilép hibával. Én ilyenkor újra bemásolom a magic map-ot, ha ez se segít akkor mielőtt ezt megtenném: ccleaner -> hibák keresése -> összes javátsa.
Az alfákat nem tudom sajnos elküldeni mert modolva lettek, ettől függetlenül remélem tudtam segíteni.
U.i.: a patch ugye fent van? Az 1.68 is? :) ha nem akkor rakd fel egymás után mind2-t bár ha van megapackod amit felraktál akkor az már felrakta az 1.66 szal csak az 1.68-at rakd fel. ;)