107666
-
bucsher #102915 próbálkozni kell sokat, mert néha megy, néha nem megy. nem lehet vele mit kezdeni, mostanában ilyenek a szerverek :( -
Medvecki Martin #102914 Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni,hogy belépéskor nekem a játék mindig azt írja ki hogy:failed connected és nem tok vele mit kezdeni ez ellen tudtok valamit ajánlani? -
#102913 A legjobb! -
#102912 KÖszi már nem, újraraktam...
Mellesleg jó volt valszeg, csak el kellett menni a tuningműhelybe, és tuningolni... akkor váltott át :D
már csak valami faxa hangot kéne találni hozzá...
Hol keressek? Illetve kocsikat hol keressek? -
#102911 Nekem megvannak az alfák, ha kellenek még! -
#102910 Köszi, majd meglesem :)
1.68B nicns fenn, leszedtem, de nem tettem fel, újrarakom, mert valamit elqrtam :D felteszem majd azt is... Van megapackom, volt megfelelő magicmap is.
A baj az az, hogy nem tudom, hogy melyiket használtam anno, mert van 4db, és azokban is csak be vannak szórva a fileok.
Amúgy ezt csináltam amit írtál :) Na mind1, megpróbálom újra...
Ja, van database is hozzá, azt is áttettem...
Most csinálok majd biztonsági másolatot :D -
#102909 A modoláshoz nyilván a neked megfelelő bnk1.map fájl kell (with megapack-without megapack). Ha ez megvan akkor a játék főkönyvtárán belül az Euro\Bnk\Vehicules mappába bemásolod a letöltött autó belső és külső bnk fájlait (pl: audi a6 esetén A6_V8.bnk és A6_V8_I.bnk). Ha tartozik hozzá felni akkor bemásolod ide Veihcules\Rim\ "modolt kocsi márkájának mappája", illetve ha tartalmaz hangot is akkor a hangot pedig ide kell: Euro\Bnk\Sound\Vehicules. Elvileg ezután működnie kell. Előfordulhat hogy nem jó magic mapot töltöttél le, nálam ezzel működik: Letöltés
Benne van a megapack és a non megapackos is. Valamint nálam időnként csinál olyat a játék modolás/fagyás után hogy elindításnál ahol az intro bejönne egyszerűen kilép hibával. Én ilyenkor újra bemásolom a magic map-ot, ha ez se segít akkor mielőtt ezt megtenném: ccleaner -> hibák keresése -> összes javátsa.
Az alfákat nem tudom sajnos elküldeni mert modolva lettek, ettől függetlenül remélem tudtam segíteni.
U.i.: a patch ugye fent van? Az 1.68 is? :) ha nem akkor rakd fel egymás után mind2-t bár ha van megapackod amit felraktál akkor az már felrakta az 1.66 szal csak az 1.68-at rakd fel. ;) -
#102908 Hali
Hogyan lehet betenni kocsit? Elfelejtettem....
Össze vissza pakoltam már mindent, aztán eljutottam most odáig, hogy betöltésnél kilép...
Fenn van a magicmap v. mi is :D
Sajna nem mappákban vannak a fileok, csak így bebaxva egy mappába, így nem tudom mit hova, vehicules, rimms, audio kell nem? :(
Valaki feldobnáé nekem az eredeti Alfa kocsikat?
Úgy vettem észre, hogy óra 50 és 10 között beenged szó nélkül, és 20-50 meg nem... :D -
#102907 Hát igen.....de ha menne a szerver még mindig sokan játszották volna ezt a 2 mellet is,én is a kurva szerver miatt töröltem le... -
#102906 Nekem se akar belépni. De hát ez van. Ez a kib@szott tdu 2 mióta kijött csak a szívás van. Nem elég hogy maga a játék jól el lett szarva még a tdu 1-et is elb@szta több okból is. A szerver azóta szarakszik, a játékosok meg eltűntek, mert 1 része átváltott a 2-re a másik része meg a szerver állandó szarakodása miatt nem játtszik. Köszönjük atari!
Az a baj hogy így még ha akarunk se lehet játtszani csak offline, nemhogy krúzt szervezni... -
#102905 Nekem be sem lép már, 10edik próbára sem. -
vajo #102904 én se láttam senkit, csak nagy ritkán 1-2 oroszt meg lengyelt. de amúgy kihalás van. :S -
#102903 Ahogy mondod, te vagy a szerencsés. Nem én vagyok az egyetlen akivel eztcsinálják elhiheted. Kérdezz csak meg pár embert a tdu 2 topikba.
Na de ezt ne de elkanyarodtunk nagyon az 1-től úgyhogy térjünk vissza a topik témájára! :) -
#102902 Én elvagyok vele.. megszoktam, és kész..
De amúgy akkor én vagyok szerencsés, hogy bárhol állok senkise b.szogat, és 2óra mulva is ugyanott vagyok ahol megálltam?! -
#102901 Jön is most februárba... :)) Hát igen ezt már mondták nyárra, őszre de biztosan megfog most jelenni én is hisszek benne... Persze... De remélem tévedek hogy most sem fog megjelenni.
Nekem nem is a bugokkal van a legnagyobb bajom, hanem azzal hogy egyszerűen az hogy egy rakat fos a játék fizikája és irányítása egyaránt. A másik nagy bajom a sok idióta játékos akik folyton nekiállnak lökdösni. Vmelyik nap is véletlen belépve maradtam a játékban miközben itthon csináltam vmit, mire visszaléptem kb 2 km-re volt az úttól és a térképen láttom egy kacsgaringós csíkot, amin végig toltak...
A krúzokról meg annyit hogy voltam 1-2-n de hiába voltak meg a régi arcok a hatás a játék miatt nem volt olyan jó mint a tdu 1-ben. Így amikor belépek akkor is inkább csak egyedül gurulgatok kicsit aztán kilépek és ennyi. Jó játék lenne de egyszerűen a fizika/irányítás páros rettenetesen szar számomra.
Ez van de mondom neked legyen igazad és jöjjön a dlc 2! :) -
#102900 Jön is, most februárban.. :)
Nem lehetséges Onlineról offlinere rakni a profilt.. max ha nincs szeró úgy játszol vele.. :D
Amúgy Norbi,énis szidom néha a játékot.. de nem a bugokat figyelem.. hanem azt hogy krúzolunk az arcokkal.. és egyszerüen akkor nem figyeljük a szart.. :) -
#102899 Hát sajnos nem megy... -
#102898 Megpróbálom hátha megy, jót tenne most egy kis gurulás a szigeten. -
#102897 Lehet tévedek de úgy tudom erre nincs lehetőség. Legalábbis offline-ról online-ra biztos nincs. Egyébként tegnap pl működött de ez még semmit sem jelent. -
#102896 Megy már a szeró amúgy?
Gondoltam átteszem offline-ra a mostani profilom csak az a kérdés a valamikor lesz újra szerver vissza tudom tenni online-ra? -
#102895 Hát akkor végképp meg tudlak érteni... :D Én offline is már a kormánnyal toltam de azt hittem online más lesz, mert egyből jön rá az update, meg majd a későbbiekben is fejlesztgetik még... De sajnos ez van most már nem adom el mert 2-3000-ért felesleges eladni. Néha belépek, de többnyire a tdu 1 inkább, a 2 közül, de sajnos mióta szarakszik a szeró azzal se nagyon tok játtszani.... :( -
CamelX #102894 Te még jól jártál, én 9000ért vettem :D de nagy hülye voltam, mert előtte warezt kipróbáltam gamepaddel, de gondoltam ahogy megjön G27, mindjárt más lesz a feeling, de azt már nem teszteltem vétel előtt. -
#102893 Igazad van egy "gondolom" lemaradt az elejéről. Amúgy fogalmam sincs, ne tőlem kérdezd... :) Én is csak találgatok. És egyébként egyet is értek mert én is kiadtam ezért a szarért 6000ft (amit rohadtul megbántam de mostmár mind1) annak reményében hogy kijön a dlc 2 az ígért tartalommal. Hát már egy jó párszor mondták hogy majd most majd most aztán azóta jön ki a dlc 2... Nevetséges és szánalmas egyaránt, dehát mit is vártunk?... -
CamelX #102892 Ja és eladni se tudom, kutyának se kell (3000 alá meg nem megyek) :D -
CamelX #102891 "Most eléggé rá vannak álva a tdu 2 javítgatására"
Szabad tudni hogy ez miben valósul meg? Csak mert fél éve azért nézegetem csak a topikját, miközben porosodik a lemez, hogy van -e már valami javulás, de amit látok (pontosabban amit nem látok) az vérlázító -
#102890 Thx! Ha már életben (egyelőre) nem futja a fotozásra legalább itt kiélhetem ezt a fajta perverzíómat... :DD -
#102889 324.re beengedett, na megyek Hondát venni :P -
#102888 Üdv :) rég is voltam erre fele :)
MIARÁKÉR NEM ENGED BEEEEEEEE????????????????????
qrvaideges vagyok... wáááááááá
mindig ilyen mostanában???? -
#102887 Norbi, a megszokott minőség! :)
AlieN, üdv újra itt! Rég láttalak! :) -
#102886 Thx! ;)
Alien: Mostanság eleve baszakszik a szeró, engem is csak randomra engedett be tegnap meg tegnap előtt is... :/ -
#102885 Sikerült :)
Újra itt vagyok :P Kicsit nosztalgiázok, kiviszem még1x, de már csak billentyűvel, nem G25 :(((( -
#102884 Hali
Van még szerver???
Ha volt egy profilom, régen, azzal hogy tudok belépni?
Beírtam mindent elvileg jól, és nem csatlakozik :S GameSpy ID -n be tudok lépni...
Azt írja, hogy nézzem meg a netemet.... -
#102883 Komoly képek. -
#102882 És a vol 2:
-
#102881 ááá sry, nem írtam át a link végén a html-t jpg-re :D... bocsi szal vol1 újra:
-
#102879 Azért nem kell eltemetni. Most eléggé rá vannak álva a tdu 2 javítgatására (hozzáteszem nemcsoda hisz van is mit javítgatni) ígyszerintem ennek tudható be a tdu 1 szerverének szarakodása is. Főleg abból ítélve hogy mielőtt kijött volna a 2 negyede ennyi baj nem volt a szerverrel... Kitartás, rendbe fogják hozni szerintem. Ha kijön a dlc 2 a tdu 2-höz akkor várható szerintem hogy rendbehozzák a dolgokat ha meg nem akkor passz, de elképzelhető hogy csak karbantartás folyik. Esetleg vmit elszartak és azt próbálják visszaállítani, de nemtom igazából csak tippelgetek. Ma felengedett kb fél órára aztán megszakatt a kapocs a szerverrel... :S -
#102878 Az már véglegesnek vehető hogy 1 héten pár órát megy jó esetben.....nagyon sajnálom hogy vége a TDU1 nek és hogy nem játszhattam vele valami sokat:P -
#102877 Szervert most már véglegesen leállították? Vagy csak karbantartás van? -
#102876 Hali! Vki nem emlékszik mi okozta a "fekete talaj" effektust a környezet moddolása után? Arra gondolok amikor a távolban fekete a föld, (anno opelos modjánál találkoztam ezzel először, úgyemlékszem vmilyen árnyék hatás okozza ezt de nem tudom mit kellene csinálni)... :S Ami viszont zavaróbb hogy ez a rohadt szerver már megint nem akar beengedni, vagy ha igen akkor ledobál, de tegnap óta egyáltalán nem tok csatlakozni... :S Komolyan mondom hihetetlen hogy hogyan tudták ennyire elb@szni a szerver működését... -
bucsher #102875 vagy 6-8 helyen puttyan a hang, gondolom ott vannak a gondok. ez így lehetetlennek tűnik.