N%C3%A9vtelen-1.png
  • set36dyrf
    nekem a két Saleen S7-em közül az egyikben van csak 40k km :)

számomra két fő dolog kell ahhoz hogy ne unjam meg a játékot, illetve 3... az első és legfontosabb a feeling! ami részben a grafikából, részben pedig az irányítás/fizikából jön át (persze lehetne még ide sorolni néhány dolgot, kinek mi). ha ez nincs meg, akkor pótolhatja valamennyire ezt a társaság, legyenek cruiseok! a harmadik tényező pedig meg nem a játékból ered, azt én szolgáltatom magamnak, a jó zenék! ha ez a 3 tényező megvan akkor no comment, én már a 3ik aktív évemet ölöm bele a játékba, és még nem untam meg. az aktív éveket úgy értsd hogy majdnem minden héten felmentem 1-2 cruise erejéig.

ellenben a tdu2ben annak ellenére hogy az egyből átjött néhány tdu friend oda is, nem tudtam csatlakozni igazán olyan körökhöz, akikkel jókat tudtam volna cruiseolni, többször felnézve a játékba egyből léptem is le mert semmi sehol, pedig van vagy 70 felvett barátom ott. a másik eset hogy találok és cruiseolok viszont kb. 10/6-7 cruise belefulladt valami ökörködésbe, de hát azzal az irányítással az a játék nem arról szól amiről kéne szólnia, azt innentől kezdve lehet akármilyen elélvezős grafika, nem érdekel a műsor...

ezek viszont nem az elején jelentkeznek, az elején nagy flessben van az ember, mindent ki akar próbálni, jó a körítés, annyira nem foglalkozik a hibákkal, csak mikor jön az amiért az ember megvette, kifújt a dolog, az ellenszenvet pedig tovább erősítik a bugok, az Eden hozzáállása a játékhoz, stb.

itt van a jó öreg tdu1, én tegnap 3 full layeres csapatásban vettem részt azokkal akikkel szeretek gurulni, szóval nem panaszkodhatok. végül is mindenki azzal játszik amivel akar, ez csak egyéni vélemény volt. :)