107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bency
    MEGY A SZERVER.
  • bency
    2en esetleg jönne valaki ? lassú krúzolásra vevő lennék...250 max.
  • becsiati
    A mapon még mindig senkit nem lehet látni!
  • becsiati
    Nem, még mindig nem jó!!!
  • bency
    Szerver még mindig nem megy ?
  • Norby646
    Na itt vannak az ígért képek:

• 0Diaz0
    Hát skacok.. én dec10.-én vettem a játékot.. és jelen állás szerint,77 órát játszottam vele.. én őszintén megmondom, az Astont énse szeretem az tdu2-ben lévő hang miatt,meg irányitás miatt,mert az tényleg pocsékFerkáknál is van ittott kivetni való,de lényegébe nekem tetszik az egész, nagyonis.. dehát,ezmeg az én véleményem.. Biztos hogy az én szememet is fogják bökni a bugok,meg minden.. és egy idő után biztos elviselhetetlen lessz.. de most öröm->400+ -> ugratás,földbeesés -> megállás -> újrarakás ->öröm folytatódik.. engem ilyen nem hoz lázba,újrarakom és heló Tényleg van különbség a 2 játék között.. de én most egálban vagyok a 2 játékkal.. mindkettőt szeretem ugyanúgy és mindkettőben szivesen játszom,ha mint "set36dyrf" írta, a Feeling, a grafika,az irányitás( nekem bejön,tudok vele menni normálisan bill-en. ) és a zene megvan.. nekem ált. megvannak.. ismerősök vannak fent általába,ha nincs akkor beülök pókerezni aztán ott levagyok foglalva..Részemről ennyi. :)

We luw tdu1&tdu2..
  • set36dyrf
    nekem a két Saleen S7-em közül az egyikben van csak 40k km :)

számomra két fő dolog kell ahhoz hogy ne unjam meg a játékot, illetve 3... az első és legfontosabb a feeling! ami részben a grafikából, részben pedig az irányítás/fizikából jön át (persze lehetne még ide sorolni néhány dolgot, kinek mi). ha ez nincs meg, akkor pótolhatja valamennyire ezt a társaság, legyenek cruiseok! a harmadik tényező pedig meg nem a játékból ered, azt én szolgáltatom magamnak, a jó zenék! ha ez a 3 tényező megvan akkor no comment, én már a 3ik aktív évemet ölöm bele a játékba, és még nem untam meg. az aktív éveket úgy értsd hogy majdnem minden héten felmentem 1-2 cruise erejéig.

ellenben a tdu2ben annak ellenére hogy az egyből átjött néhány tdu friend oda is, nem tudtam csatlakozni igazán olyan körökhöz, akikkel jókat tudtam volna cruiseolni, többször felnézve a játékba egyből léptem is le mert semmi sehol, pedig van vagy 70 felvett barátom ott. a másik eset hogy találok és cruiseolok viszont kb. 10/6-7 cruise belefulladt valami ökörködésbe, de hát azzal az irányítással az a játék nem arról szól amiről kéne szólnia, azt innentől kezdve lehet akármilyen elélvezős grafika, nem érdekel a műsor...

ezek viszont nem az elején jelentkeznek, az elején nagy flessben van az ember, mindent ki akar próbálni, jó a körítés, annyira nem foglalkozik a hibákkal, csak mikor jön az amiért az ember megvette, kifújt a dolog, az ellenszenvet pedig tovább erősítik a bugok, az Eden hozzáállása a játékhoz, stb.

itt van a jó öreg tdu1, én tegnap 3 full layeres csapatásban vettem részt azokkal akikkel szeretek gurulni, szóval nem panaszkodhatok. végül is mindenki azzal játszik amivel akar, ez csak egyéni vélemény volt. :)
  • bency
    Ameddig a szerver szarakodik mind pöröghet :))
  • bbb007
    Az igen srácok még mindig pörög a topik :D Már jó rég nem jártam itt
  • bency
    Nah a hülye játékosok tudják még a legjobban tönkretenni az egészet,ha van valami amit utálok akkor azok a balfasz,idegesitő playerek(90% orosz khm khm).
  • Norby646
    Nem mondtam hogy nem lehet megunni. :) Szerintem érdemes kipróbálni a tdu 2-t is mert vannak akiknek bejön, én is köztük lennék ha legalább a fizikát illetve az irányítást kijavítanák... A hangra meg csak annyit hogy ez is igaz, pedig alapjába véve van 1 pár aminek jó a hangja de amikor váltasz egyet akkor borzalmas az átmenet. Amúgy én olyan 35000km körül járok és ez csak az a rész amit online mentem, offline szintén van úgy 10-15000, de egyáltalán nem unom. :)Bár sztem ebben a rengeteg mod is közrejáttszik.
  • somdav95
    Meg lehet unni az 1-t is :) 40-50 ezer km után ráuntam, nagyon.. Ismertem minden helyet már.. Pont akkor fejeztem be, amikor nagyjából az összes régi.. Úgy már nem volt buli.. Ha kapok gariba új kormányt elkezdem lehet újra, hátha fellobban bennem újra a vágy :) De a kettőt is kipróbálom, mert ide-oda költözködés miatt még nem volt lehetőségem..
  • Prince of Máté
    Na és a hangok!
    Én többek között azért játszok a TDU1-el, mert remekül visszaadja a vezetési élményt az irányítással és az élethű hangokkal.
  • Norby646
    Ezzel egyetértek! Szép a grafika, szép a környezet, jók az autók de itt kb vége is. Fizika és az irányítás egy fos, és ezt ne tagadja senki mert ezt nem csak én állítom, ami mellesleg sztem egy autós játéknál a legfontosabb. Azért nevetséges hogy egy (ha jól tudom talán 2005-ben megjelent) lfs s2-ben sokkal életszerűbb az irányítás mint egy 2011-es játékban. Ez gáz... A rengeteg bug, a leírhatatlnaul hülye játékosok, az értelmetlen megoldások csak növelik a negatívumok számát (hülye játékosok? Hát igen sajnos kb a 70% aki azzal szórakozik hogy összebassza az autómat amint lehetősége van rá, és ha írom neki hogy idióta akkor a válasz az hogy lol meg XD noob...). Az ígérgetések pedig a fejlesztéssel kapcsolatban meg szimplán nevetségesek/szánalmasak. Az 1-el kb 3 éve játtszok és nem untam meg egyáltalán. A mai napig ugyan olyan jó vele játtszani mint amikor elkezdtem. A 2-t ősz elején vettem és az utóbbi 2 hónapban ha 5x beléptem akkor lehet sokat mondok... Na ez csak az én véleményem, biztos van akinek nagyon bejön, nekem biztos nem... :) A szerver meg egységesen szar mindkettőnél.
  • set36dyrf
    mikor megjelent én se tartottam szarnak, 2-3 hónap után csak-csak... fél év után meg teljesen elúszott a feeling, a körítéssel nem lehet 2-3 évig játszani...
  • bency
    Igazából annyira én nem tartom szarnak,vannak hibái,de nem tartom szarnak.Kimondottan tetszik a grafika,az autók ,Ibizáról nem is beszélve.
  • bboyatty
    Hát én is szívesen elgurigáznék a kettesbe, akármilyen szar. Már csak a napszak és az időjárás változás miatt.
  • bency
    Az is tud szarakodni :)) Mellesleg én nagyon játszanám a 2őt is ,nem szidtam annyira:)))))
  • 0Diaz0
    Ilyenkor bezzeg a TDU2 szervere,olyan stabil mint a beton
  • GX25
    Falkon, Norby646

Köszönöm!
  • bboyatty
    Bocsi, hogy csak úgy otthagytunk.
    Ma is mentünk egy keveset de a map megint nem működik és így csak kb egy fél szigetkört mentünk.
  • Norby646
    Ez is jó... :)
  • Norby646
    Van tdu 1-hez is természetesen. TDU Car List

A megapackos verdák nincsnenek benne!

Bency és bboyatty-nak thx még1x a tegnapi krúzt, a végén elakartam köszönni de mire leírtam kiléptetek... :D A képeket majd felrakom egyelőre feldolgozásra várnak... ;)
  • Falkon
    Tessék
  • SuSu1992
    nem kell csüggedni, majd máskor
  • bency
    Nah jó....bassza meg az egész Atari .
  • bency
    Kezd felbaszni ez a kurva szerver...2 3 nap után hogy a szarba tud elszaródni megint.
  • SuSu1992
    kutya fáját..
  • bency
    Én meg BboyAtty
  • SuSu1992
    hányan vagytok?
  • SuSu1992
    igen igen
  • bency
    Ok,most már csak dobjonbe. De a külső bejáratnál nem?
  • SuSu1992
    istivel ott vagyunk már.
  • bency
    Nah gyere a FORD ISLAND bejáratához,ott várunk,hátha.
  • bency
    A Ford Islandon vagy a nagy parkolóban középen?
  • bency
    Kell próbálkozni,ott vagyunk a parkolóban....most kellet pont beszarjon.
  • SuSu1992
    én is, de nem mutatja a pléjereket:S
  • bency
    Ott vagyok.
  • bboyatty
    Ok, én teszek valami zenéket a rádióba aztán megyek SV-vel a verseny pályára, hogy szokjam, mert most próbáltam és elég nyers így billentyűzettel.