Ezzel egyetértek! Szép a grafika, szép a környezet, jók az autók de itt kb vége is. Fizika és az irányítás egy fos, és ezt ne tagadja senki mert ezt nem csak én állítom, ami mellesleg sztem egy autós játéknál a legfontosabb. Azért nevetséges hogy egy (ha jól tudom talán 2005-ben megjelent) lfs s2-ben sokkal életszerűbb az irányítás mint egy 2011-es játékban. Ez gáz... A rengeteg bug, a leírhatatlnaul hülye játékosok, az értelmetlen megoldások csak növelik a negatívumok számát (hülye játékosok? Hát igen sajnos kb a 70% aki azzal szórakozik hogy összebassza az autómat amint lehetősége van rá, és ha írom neki hogy idióta akkor a válasz az hogy lol meg XD noob...). Az ígérgetések pedig a fejlesztéssel kapcsolatban meg szimplán nevetségesek/szánalmasak. Az 1-el kb 3 éve játtszok és nem untam meg egyáltalán. A mai napig ugyan olyan jó vele játtszani mint amikor elkezdtem. A 2-t ősz elején vettem és az utóbbi 2 hónapban ha 5x beléptem akkor lehet sokat mondok... Na ez csak az én véleményem, biztos van akinek nagyon bejön, nekem biztos nem... :) A szerver meg egységesen szar mindkettőnél.