N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Belekezdtem egy projektbe ha esetleg sikerül akkor elképzelhető hogy csinálok még pár ilyet. Egyelőre mivel próbálkoztam már hasonlóval, azt mondom hogy nem biztos hogy sikerül... Most ez kicsit bíztatóbbnak tűnik. :) Azért választottam ezt a kocsit, mert sem kívl, sem belül nem egy bonyolult autó így könnyebb vele dolgozni. Tudom hogy már vki csinált egy ilyen autót, nem is az a lényeg, ez számomra csupán egy "betanuló" modell, és ha összejön akkor jöhetnek a még nem átmodolt kocsik! ;) A textúrázással megint lesznek gondjaim ebben biztos vagyok, ahogyan abban is hogy a karakter illetve a kormány beállításával is. Na de meglássuk. Konkrétan dél óta csinálom szal nem egyszerű és egyelőre ennyi az eredménye. (hozzátesszem elvileg a nagyrészén túl vok...)

Nem kell kiröhögni, egyelőre még sok munka van vele, főleg textúrázás, de ha látnátok hogy a karakter hogy ül az autóban... XDDD A vicces az hogy a csávó a motortérben ül a csomagtartó fele van fordulva és úgy fogja a kormányt...