107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • 0Diaz0
    Már leesett közbe :D
  • Bronx South
    Nem téged, a másikat. :)
  • 0Diaz0
    Kit?!
  • Bronx South
    Marci ! Felraktam én is az Illusion, Island Paradise módjának a legújabb változatát, és szomorúan tapasztaltam hogy az időjárásban szerepel a köd is. :/ Esetleg tudsz erre megoldást ?
  • Bronx South
    Thx. Most a norbit megkérném szépen, hogy a rendőrségi jelzést varázsolja ki ennek a hud filenak az original változatából. :) Ő ért az ilyenekhez. :)
  • wollnerd #102182
    Itt letölthető 4 féle, de csak a Sony-s a szép. Sztem szebb mint az eredeti.
    A hud.bnk-t be kell tenni a Euro/Bnk/FrontEndHiRes és LowRes mappába.
    rendőrségi csillagok is a hud.bnk fájlban tárolódik.
  • 0Diaz0
    Én nemtudom.. :( Valahol a FrontEnd mappában lehet.. de hogy melyikaz,azt nemtudom.. de megkeresem.:)
  • Bronx South
    Nem tudja valaki hogy hol található a gps -nek a cucca ? Felraktam az Illusion, Island Paradise módját, de ez a változtatott GPS nem jön be, inkább használnám az eredetit.

Továbbá a rendőrségi csillagok fájljai hol találhatóak még ? Azt úgy ahogy van törölném a francba, elég ha hallok egy pittyenést ha van valami, de nekem ne villogjon ott fent mert idegesít.
  • 0Diaz0
    Nekemis volt ilyen! De elolvastam,és azvan hogy fentmaradt az autó,de már érvénytelen a hirdetés! :)
  • wollnerd #102178
    Vásárolnék egy kocsit, erre meg:

Ez mi?
  • 0Diaz0
  • Bronx South
    Ezt a játékot megunni nem lehet max letenni pár hétig, és azt hiszem örök addig amíg ki nem tolnak valami hatalmas patchet a TDU2-re, amiért senki le nem tudja majd tenni vagy 3 évig a játékot, vagy amíg ki nem jön a TDU3 vagy valami TDU fajta konkurencia ami esetleg jobb lesz.

Aki auto fan az szeret gurulni mikor hazajön a melóból vagy a suliból, a vérárkád műsor megvan az NFS-ekben, pl. a Hot Pursuit onlinera én zúzni és nyomkodni a nitrót járok fel, de egy TDU-ban az ember elvár ezt azt, főleg a fizika terén.

A TDU2 topikban se azért hoztam fel az ellenszenvemet mert megnéztem egy videót és nem tetszett a játék, hanem letoltam 1 évet a játékban, az első egy hónapban azt mondtam hogy hm, majd miután az új köd elszállt, észrevettem ezt-azt. A mai cruise újra az 1-ben rá is ébresztett hogy hol a helyem, thx aki ott volt.
  • 0Diaz0
    Köszi szépen! Bedobom hamarosan aztán firkálok,errearra :D

Amúgy igen.. most tanultam valamit ,ezen az estén.. Hogy mi idáig tökilökiztünk.. nyomtuk a gázt,de nem krúzoltunk.. és amit ma összehoztunk skacok.. esküszöm, vigyorgok még mostis.. egyszerüen olyan szinten brutális volt.. hogy azt nemlehet kifejezni..
    És köszönöm szépen a dícsérő szavakat! Tegnap is kaptam belőle, nemkeveset Megjegyzem, a szájtátás oka azvolt,hogy én billentyűzettel játszom.. még mostis...
    De természetesen.. reggeltől estig-estétől reggelig tolhatjuk..
  • Stockbauer33 #102174
    Hát srácok köszi a mai krúzt.Nem hittem vna h megint az 1be fogok ilyen kegyetlen jó krúzba lenni hanem a 2be.Február óta amióta megjelent a 2 ez volt a legjobb csapatás.A mai.Volt ott is 1-2 zsuga de összese hasonlítható az 1L.A HC királyokkal megint teli layerbe..Norba te meg nagyon jóltolod papám.Le a kalappal.Remélem gurulunk még pár ilyen tutit mint ma ill tegnap Végre megint motorok szélárnyék kis drift.És nem az üveg Merlot beszél belőlem :)))))))))))))))
  • marcihusi
    Hg, töröld légyszi az utolsó üzenetem. Valamiért nem rakta be a képeket, de ma már nincs kedvem megint próbálkozni. Köszi
  • Stockbauer33 #102171
    Ment a bling bling

Csak mentést csinálj elötte
  • Stockbauer33 #102170
    Srácok w7re felvarázsolta vki a TDUPE-t? Ill elinditotta w7en?Ezt felrakta vki?
  • Stockbauer33 #102169
    Most tudtam meg ill nememlékeztem h odavissza kell küldeni a barátmeghívót?Mert amit küldtél azt ok lecsekkoltam de nemlátlak fent
  • 0Diaz0
    Na,Marcihusival délkeleti kilátónál vagyunk! :)
  • 0Diaz0
    Na ha valaki van még fent,akkor ugrok hozzá, ha nincs akkor aki akar,az ugorjon rám aztán mehetünk :D
  • Stockbauer33 #102166
    Ja ok
  • wollnerd #102165
    "Az út le van zárva."
    Új mentés...
  • Stockbauer33 #102164
    Én is láttalak :)Miértnem ugrottál ránk?

Holnap agyon módolom én is aztán mehet a régi krúzolás.Vannak is jó sokan fent.Csak szokni kell az irányítást :)Eldobtam az Enzot párx
  • wollnerd #102163
    Hát ennyire bugos az bővítmény editor?
    * úgy kanyarodik mint egy dodzsem! Nem bírom kerülgetni a civileket!!!*
  • wollnerd #102162
    Őrületesen csúszkál az autó!
    Stock, láttalak téged a térképen, próbáltalak utolérni de már leléptél...
    De hát úgyis még max lassú light krúzra vok még alkalmas...
  • 0Diaz0
    Hát.. volt pénzem.. mondtam faternak, jöjjön aztán megrendelem netről.. énmeg kifizetem neki.. megvettük.. emailra jött minden.. töltöttem, beraktam.. azt addneki.:D
  • Norby646
    Hogy sikerült összehozni? :D
  • 0Diaz0
    Mégszép!:D
  • Norby646
    Megvan a megapack?? :D
  • Norby646
    Belekezdtem egy projektbe ha esetleg sikerül akkor elképzelhető hogy csinálok még pár ilyet. Egyelőre mivel próbálkoztam már hasonlóval, azt mondom hogy nem biztos hogy sikerül... Most ez kicsit bíztatóbbnak tűnik. :) Azért választottam ezt a kocsit, mert sem kívl, sem belül nem egy bonyolult autó így könnyebb vele dolgozni. Tudom hogy már vki csinált egy ilyen autót, nem is az a lényeg, ez számomra csupán egy "betanuló" modell, és ha összejön akkor jöhetnek a még nem átmodolt kocsik! ;) A textúrázással megint lesznek gondjaim ebben biztos vagyok, ahogyan abban is hogy a karakter illetve a kormány beállításával is. Na de meglássuk. Konkrétan dél óta csinálom szal nem egyszerű és egyelőre ennyi az eredménye. (hozzátesszem elvileg a nagyrészén túl vok...)

Nem kell kiröhögni, egyelőre még sok munka van vele, főleg textúrázás, de ha látnátok hogy a karakter hogy ül az autóban... XDDD A vicces az hogy a csávó a motortérben ül a csomagtartó fele van fordulva és úgy fogja a kormányt...
  • zoleegolf2
    oksam, irjál ha ezek megvannak :DDD
  • wollnerd #102155
     Egyből sikerült feltámasztani a NJSZKI profilom! most csinálok egypár versenyt, belövök pár millát egy olyan trainerrel amivel be lehet állítani hogy mennyit kaphassunk egy verseny végén, veszek gyorsabb verdát (bár kawasakit vennék már egyből.) aztán mehetünk! :)
  • zoleegolf2
    oksam, irj majd ha ránkcsatlakoztál, mert le vagyunk téve tálcára!
  • wollnerd #102153
    én majd csatlakozok talán! :)
  • 0Diaz0
    Skacok, ha vki akar csatlakozni hozzánk, akkor most Ford Islandon állunk a Zondákkal.. :)
  • wollnerd #102151
    Még szép!-.-
    Be kell járnom az összes autószalont hogy meg legyen a moci...
    Aztán megkaptam a jutalomházat is... Az is kezdődik előröl...
  • [HUN]FaTaL
    Csak azokat a fájlokat állítja vissza, amiknek a helyére nem lett írva semmi. Mivel rendszerpartíció volt össze-vissza írkál, 9 hónap után esélytelen visszahozni.
  • wollnerd #102149
    Feladom!
    Legalább a barátlistát vissza tudom állítani...
  • 0Diaz0
    Stock! Mikor jössz/jöttök fel krúzolni? :) Zoleegolf barátommal már fentvagyunk! :) Ford Islandra tartunk éppen.:)
  • wollnerd #102147
    Nem értem ezt a progit... csak azokat jeleníttette meg amit jelenleg vannak... nem jeleníti meg a rég törlődött fájlokat..