Szuni#100866
Sikerült elérnem a profi rangot, megcsináltam az összes küldetést, stoposok és csomag-, meg autószállítás.. a lányok igényeinek kielégítésére ráment egy tonna pénzem, meg a kocsiknak kellett vagy két új ház, hogy elférjenek (aztán vettem csak észre, lehet bérelni is ), valamint megvan a felfedező rang is, hála a gondos álmatlan éjszakai vezetéseknek, azaz mindent bejártam a szigeten.
Kaptam egy jó nagy házat, meg a hardcore-módot, ami még nem tudom mit jelent. Viszont sok olyan verseny van, amihez nem vagyok elég jó, azaz a játékot kimaxolni nem fogom tudni, mert akárhogy nyomom, főleg a hegyi versenyeken meg a nagyon gyors kanyargós szakaszokon az AI mindig lealáz . Van aminek már hússzor álltam neki, de egyszerűen lehetetlen megcsinálni, pedig már lexikonszerűen nézem és tuningolom az autókat, de nem megy. Pedig amióta kormányt is vettem, nagyságrendekkel jobban megy a játék - nem mellesleg rájöttem ennyi idős koromra, hogyan képes izzadni az ember tenyere - valóságban ezt soha nem tapasztaltam..
Kár hogy nem kapom meg a koronát, csak irigykedve nézem azokat, akiknek a neve mellett már ott van (azzal nyugtatom magam biztos csaltak