107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szuni
    Sikerült elérnem a profi rangot, megcsináltam az összes küldetést, stoposok és csomag-, meg autószállítás.. a lányok igényeinek kielégítésére ráment egy tonna pénzem, meg a kocsiknak kellett vagy két új ház, hogy elférjenek (aztán vettem csak észre, lehet bérelni is ), valamint megvan a felfedező rang is, hála a gondos álmatlan éjszakai vezetéseknek, azaz mindent bejártam a szigeten.
    Kaptam egy jó nagy házat, meg a hardcore-módot, ami még nem tudom mit jelent. Viszont sok olyan verseny van, amihez nem vagyok elég jó, azaz a játékot kimaxolni nem fogom tudni, mert akárhogy nyomom, főleg a hegyi versenyeken meg a nagyon gyors kanyargós szakaszokon az AI mindig lealáz . Van aminek már hússzor álltam neki, de egyszerűen lehetetlen megcsinálni, pedig már lexikonszerűen nézem és tuningolom az autókat, de nem megy. Pedig amióta kormányt is vettem, nagyságrendekkel jobban megy a játék - nem mellesleg rájöttem ennyi idős koromra, hogyan képes izzadni az ember tenyere - valóságban ezt soha nem tapasztaltam..
    Kár hogy nem kapom meg a koronát, csak irigykedve nézem azokat, akiknek a neve mellett már ott van (azzal nyugtatom magam biztos csaltak
  • 94mike
    awww
  • Jamirofan89
  • Jamirofan89
    R33 az új szerelmem!
  • Norby646
    Na igen a jó öreg w124 e500-as... :D Bár lemodelleznék kicsit jobban... :/ Am köszi én is megvok. Fotózgatok... ez az új hobby... :D Most akarok venni ddr-es ramot 2x1gigát me anélkül nem megy a tdu2. :(
  • Falkon
    Semmi különös, éldegélek! :D
    Ritkán igen, de akkor is a w124 e500-al.

Veled mi újság?
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos leszarták a cheatereket és azok tönkre is tették a multiplayert teljesen. Már a második részben is megjelentek, remélem ott idővel kitakarítják őket cdkulcs bannal, a bugok fixálása után.
  • Norby646
    Szia!
    1: Én pl. csináltam nemrég egy klubbot amiben még egydül vok... :D De Azért találni még jó pár klubbot sztem.

2: Az elöttem válaszoló jól mondja. A hang beállításoknál ki kell szedni a pipát egy két helyről (fejből nem tom mi de asszem input voice vagy vmi ilyesmi). A lényege az hogy a játékon belül van lehetőség beszélgetésre mikrofonon keresztül csak azt akkor érdemes bekapcsolni ha ismerősökkel mész és megbeszéltétek hogy így fogtok kommunikálni. :D

3: Hát igen, sajnos van pár nagyon sok szabadidővel rendelkező cyber gyerek akinek az egész élete arról szól hogy különböző játékokban akármilyen módon felkerüljön az élre. Ezzel sajnos nem lehet mit csinálni... :( Amúgy elég bosszantó. Gőzöm nincs hogy csiálták szal azért gratula a rohadt nagy tehetségükhöz. :D (Y) Még szerencse hogy egy ilyen típusú játék is tele van csalókkal...
  • Norby646
    Azé látom maradtak ismerősök... :D Mi a helyzet mostanság? Tdu-zgatsz még? Nyomod a 190e-vel mi?... :D :P
  • bboyatty
    Vannak magyar klubbok, belépni nem hinném, hogy betudsz valahova. De nekem is kell egy klubb valamikor összedobok egyet és akkor beléphetsz oda ha gondolod.
    Nekem is volt ez, a beállításokba kell kiszedeni valamit. Nem tudom most mit de ha nem találod megkeresem.
    Harmadik dologhoz nem tudok hozzászólni. Nem néztem még az online ranglistát.
  • Szuni
    Ismét lenne három szőke kérdésem :)
    Az egyik, léteznek magyar klubok, hogy lehet őket megkeresni? vagy már ennyi idős játékban ne álmodozzak ilyesmiről? feladatként is szerepel, vagy csinálok egyet, vagy belépek egybe, ezért (is) érdekel..
    A másik, szoktam néha figyelgetni más játékosok mit csinálnak, és előfordult, hogy a közelükben a hangszóróban idegen zenét, recsegéseket, szövegelést hallottam, ez hogy lehetséges? a tűzfalam (eset) ilyenkor dobálja is fel az ablakokat, hogy ilyen meg olyan bejövő forgalom mindenféle idegen ip-címekről, de nem mertem rájuknyomni, csak a játék exe-jét engedtem ki eddig a netre az online játékhoz ugye, be eddig semmit se.. Ilyenkor mi történik?
    A harmadik, most már kb a versenyek harmadát teljesítettem, és néhányszor benéztem hogy az online rangsorolásban hogy állok. A vezető helyeken olyan elképesztő idők állnak, hogy hihetetlen, pl egy húsz kilométeres versenyre a nyilvánvalóan lehetetlen két másodperc, meg pár tized másodperc, majdnem mindenhol ez van. A csalók, mert gondolom azzok kerülnek ilyen fals időkkel az élre, hogy maradhatnak ott? nyilván nem magam akarom ott látni a 28654-ik hely helyett a 13000-en , csajk elég zavaró, hogy száz oldalakat kell lapozzak, hogy nagyjából sejthessem mások, igazi játékosok mit tudnak előttem.
  • bency
    Én is itt vagyok,csak vár egy win csere,holnap tudok játszani ujra :)
  • Falkon
    Üdv újra itt!
  • Norby646
    Kissé kihalt a topic... :S :( Mintha a tdu 2 előtt többen írkáltak volna ide. Igaz ez várható volt sajnos...
  • Norby646
    Láttszik hogy ritkán írok ide... XD

Namégegyszer:

• Norby646
    Hi! Időnként még engem is látni... :P

• SimaSuna #100850
    Kösz mindenkinek!
  • Falkon
    Tessék
  • bboyatty
    Próbáltam átküldeni de nem ment el az üzenet. Ha még kell, esetleg skype-on átküldhetem vagy felteszem valahova és letöltötd.
  • bboyatty
    Tőlem mehet. :)
  • JohnnyNapalm
    lenne kedve valakinek egy jó kis körhöz ma vagy holnap?
  • miko79
    Sziasztok!
    Meg van esetleg valakinek a honda civic vtec vagy az utcai változata '95.Nem tudom letölteni már letölteni sehonnan sem.Előre is köszönöm mindenkinek!
  • SimaSuna #100844
    Hi!

valaki elküldené nekem ezt a fájlt?

CLK_55_F_01.bnk

akár itt PÜben. köszi!
  • Jamirofan89
    Lehet,hogy ezt a TDU2-es topikba kéne?
  • [HUN]FaTaL
    1. Ez az első rész topicja, nincs semmilyen uplauncher.
    2. Menj a második rész offtopicjába, mert gondolom nem eredeti a game.
  • joebaro
    sziasztok, nekem az a gond a gammel, hogy mikor felinstalalom, elinfitom, letiltom az UpLauncher.exe-t minden ok, megy a jatek, de mikor kikapcsolom a gepet, majd valamikor ujra bekapcsolom akkor az inditasnal azt irja hogy "UpLaunche.exe is not a valid win32 aplication".... kerlek benneteket segitsetek mi lehet a gond.mar probaltam mindenfele tuzfallal tiltani, kulon netrol szedtem le tuzfalt is azzal is ugyanez a gond.
  • Leky
    Egyértelműen Maserati Gransport! Nagyon király kis autó.
  • [HUN]FaTaL
    Aston Martin DB9 Coupé, V8 Vantage vagy Maserati Gransport.

Fényképhez escape és photo mód, vagy p és photo mód már nem emlékszem olyan rég játszottam vele. :D

Lehet több házad, miért ne lehetne. :) 8 férőhelyes a legnagyobb, a küldiket újra lehet csinálni egyébként. Van egy A kategóriás speed küldi, ha megfordulsz 10sec alatt eléred azt a tempot egy enzoval vagy bármilyen a katos verdával és 70 000et ad. Jópárszor megcsinálod és nem lesz pénzgondod a játékban. :) Vagy beszélj valakivel, akinek sok pénze van hogy felraksz vmi olcsó verdát a tradere sok millióért ő meg megveszi.
  • Szuni
    Ismét szőke kérdéseim lennének ;) Tudnátok javasolni egy jó "D" kategóriás autót.. Egyszerűen nem bírom eldönteni, mit vegyek meg.. A másik nagyon láma kérdés, hogyan tudok fényképezni a játékon belül? A billentyűzetbeállításoknál nem találom ezt az opciót.. (tudom biztos én vagyok a béna). Külső progival tudok csak.
    A harmadik kérdés, amit nyilván magam is ki tudnék próbálni, de még nem vagyok olyan szinten.. Egy nyolc férőhelyes házam van, hét autóm (ebből két motor). Nem is nagyon láttam a játékban csak tíz férőhelyes házat, de horribilis összegekbe kerül, és az is kevésnek tűnik, ha mindent be akarok majd szerezni a feladatok végrehajtásához (gondolok itt a stopposok finyásságára pl), iletve a típusspecifikus küldikre.. Lehet több házam is? Vagy később vehetek majd olyanokat, amiknek nagyobb a garázsa?
  • shumika
    Régóta csak nem játszottam vele tegnap unalmamban felraktam :)
  • bboyatty
    Már neked is megvan a game?
  • shumika
    MA ESTE 23:00-KOR ÉSZAKI GOLFPÁLYA!

ONLY FERRARI!

Én fekete F430-assal leszek.
  • fangamer
    9-kor NEMTUDOK itthon lenni.. ezért 7-től lesz a krúz. :)

CSAK Lamborghini! Északi világitótorony
  • fangamer
    Én a leggyorsabbat, azthiszem a Murcielago-t használom.
  • Jamirofan89
    Szia! Logitech mindenképpen.Az első kormányom (Formula Force GP)8 évet szolgált mellettem amíg le nem cseréltem egy MÁSIK Logitechre.
    Formula Force EX-t vegyél csak ezt tudom tanácsolni.Vagy,ha igazán szeretnéd élvezni a játékot akkor befektetsz egy G25-be.El sem tudnám képzelni TDU-t nélküle.
  • carloelsa
    Genius kormányban nem vagyok ismert, de amit hosszabb távon használtam, azok a Logitech kormányok. Összes ismerősömnek Logitech kormánya van, szerintem nem kell mondanom, hogy 30 embernek miért ilyen márkájú a kormánya. Ha lenne rá több pénzed, akkor egy komolyabbat vennél, még kikapcsolódásra is. Mivel még a drága kormányok között is meghatározó különbség van, kicsit ismerni kell magunkat. Milyen kerék az ideális nekünk, a vastag, vagy a vékony... a gombok hogyan helyezkednek el, anyag, mind mind a kényelmet biztosítja, ami tőled és a használt időtől függ, hogy milyen az ideális. Már két óra használatnál nem mindegy, hogy valami tapadós gumit fogsz, vagy egy bőrt vagy műanyagot. Ott vannak a pedálok is, nem mindegy, hogy milyen a keménysége, mert te is készíthetsz fából, rugóból meg egy kis ésszel pedált. Egy kényelmes, domborított idom, fém vagy műanyag pedál, jó keménység meghatározó.
    Ha valahol találsz Logitech Force Ex névre hallgató kormányt, vedd meg, mert az bizonyítottan jó. Nekem egy Logitech G27-m van, de előtte G25 volt, egyikkel sincs semmi gond, nah jó mégis, az ára. :D Ősidőkben meg egy Btech kormány volt, 2 hónap és kuka. Én napi szinten használom rFactorban versenyzésre a G27-t, meg másban is, de ott meglátszódik és érezhető is a különbség :)Simcompany-n meg kötelező a kormány :) Ha van rá valahol alkalmad (ismerős, bolt...) ahol ki tudod próbálni a különböző kormányokat, szánj rá idő, megéri. =)
  • Rony94
    Nem is olyan nagy baj! Még nincsen Lamborghini-m. Gyorsan megyek szerezni egyet. Melyik fajta a legjobb szerintetek?
  • fangamer
    ELHALASZTVA A KRÚZ!

HELYETTE ESTE 9-KOR!
  • Szuni
    Köszönöm, igen, ami már bevált másnál, felismeri a játék és még lehet kapni, az jó lesz, egyáltalán nem értek hozzá, ez jónak tűnik. Kicsit többe kerül, mint amire elsőnek gondoltam, de gondolom megéri (ahogy nézelődök én is közben).
  • fangamer
    Jah és lemaradt.. én is ilyet használok. :)