Nightwish
  • Chris 2000
    Sziasztok! Érdekes olvasgatni a hozzászólásokat... Nagyon megosztlanak a vélemények a csapatról. szerintem nem rosszabb a nigthwish mint a régi. Mind kettő tényleg jó. Mondjuk a két csajt felesleges hasonlítgatni, mert két külön világ. Anette sohasem lesz olyan mint Tarja, Tarja meg sosem lesz olyan mint Anette.
    Valaki írta az egyik hozzászólásában, hogy a billentyű kicsit sok, elnyomja a gitár riffeket. Véleményem szerint ennek a műfajnak ez a lényege, hogy sok billentyű téma legyen benne. Ez adja meg a sóját ennek a zenének!
    Tegnap nap vitatkoztam az egyik haverommal, aki azt mondta, hogy ez már nem Nightwish...

hát... Azért az igaz, hogy Tarja különleges volt benne, de a Nightwisht a zene teszi leginkább Nightwish-é. Mert amikor a faszi, (Marco) énekelt, én akkor is felismertem azonnal, hogy ez Nightwish...

Na jó : ) ismertem Marco hangját, de ha nem ismertem volna akkor is rájöttem volna a zenéből, hogy az Nightwish!

Jól kifejtettem magam!

ui:Nem vagyok fanatikus Nightwish rajongó, csupán szeretem a csapatot, ezért ha a neveket nem jól tudom, nehogy levegye valaki a fejemet...

Egyébként még egy észrevétel: Úgy vezsem észre, sokan a személyeket bálványozzák... Én a zenét szeretem úgy összességében... Nincs olyan ember, aki pótolhatatlan!

Üdv, mindenkinek!