Digi Tv az olcsó kábeltévé
-
dogf4t3r #237
Sziasztok, Én 2006 Novemberében rendeltem meg, akkor azt mondták egy hónap. Másfél hónap múlva telefon érdeklődtem, azt mondták, akinek ki adták, szerelő, tönkrement, már nem dolgozik nekik. Kérdezem: akkor miért nem szóltak? Mondja az egyetemista fiú: Nekem tudnom kellet, volna. Ez volt az első furcsa, hogy honnan kéne nekem tudni? Akkor nehezen, átrakott egy másik kft-hez, mondja soron, kívül bekötik! Mondom Ok!
2007 (!) februárjában ide is ért a szerelő, (ez volt a soron kívül) kijön megnézi, azt mondja, rakassak fel valakivel, a családi ház tetejére vagy oldalára egy csövet, mert nem lesz jó a vétel, ő akkor megy is. Egy infarktus, és egy agyvérzés után, mondom Neki, ha innen elmegy, többet nem kell jönni. Csodák csodájára hirtelen sikerült feltenni, a régi műholdvevő helyére. Csak a lavórt ill, beltérit. Koax maradt, lavór tartó szintén! Két beltérit hozott, szereléséi díj 4500 HUF. Kifizettem, őrültem, mint a majom, hogy van adás. Két nap múlva már az egyiken nem volt. Hívom garanciában kijön, megnézi, azt mondja állit a fejen. Mondom neki, csak az egyik beltéri nem megy, akkor nem azzal van a gond? Azt mondja, ja, lehet. :) Nézi a tv-met. Mezei 55cm-es, nem tudja bekapcsolni. :) Segítek neki. Leküzdi a problémát! Majd elmegy, mondja, ha van valami majd hívjam. 2 hét múlva ismét gond van, a kép fagy, hívom, azt mondja, nem jön ki, indítsam újra. megteszem átmenetileg jó. 2-3 hetente lefagy, újraindítom. Tegnap óta, mind a két beltérin nincs jel. Hívom, nem jön, majd jövő héten.
Addig semmi csatorna.
Szóval én ahogy lehet felmondom, mert amióta van, csak mérgelődöm rajta. Senkinek sem ajánlom.
Inkább kicsit többet fizetek, de az talán jobb, korrektebb.
Stereo hang kutyafüle, text sajnos csak magyar 1. en van.
Üdv dog