Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
-
Jah, ez is fasza. Szerelhető jack aljzatok :D Ua-zt raktam bele én is. Majd ma ha hazaértem lehet lefotózom. Igaz enyém csak 2 kimenetes, mert csak egy nagy rendszerem van, meg a kave.
Valamit össze kéne hozni, azt legyártani pár protypust, azt eladni az ötletet pl asus-nak, vagy valameiknek. :D ???
Nem egy rossz ötlet. És kiváltja a sok -ki-be dugdosást. Főleg ha asztal alatt a gép, és alig lehet hozzáférni a hátuljához.
Én is paráztam, h gerjedni fog, de hibátlan lett elsőre a cucc.
Mondom én ilyen csúszkálós kapcsolót raktam bele, ami eltolja egymáson a kötéseket, így kapcsol át. Így egy kapcsoló kar van csak, ami egyszerre kapcsolja át az összes állást.
Azt te nem vetted észre, hogy a Kave- ben a Center és a Sub fordítva van bekötve, mint ahogy a gép-ből kijön a jel?
Mert akkor szoftveresen kell átkacsolni (felcserélni) a két csatornát.
Erre hamar rájöttem, mikor még dugdostam, h a kave-ben forítva szól, mire megtaláltam, h át kell állítani. PFf :S A kis dobozt már ugy szereltem, h ne kelljen a hangkari progijában váltogatni. Alap helyzetben van a szoftverben (nincs felcserélve) csak a kis dobozban a kave felé menő center sub van fordítva kötve.
Ezt te figyelted? Vagy neked nem ilyen?
Mert ha a csatornákra nyomsz teszt-et win-ban és figyeled h a nagy rendszeren meik szól, aztán átkapcsolsz a kave-re és ott is hallgatgatod, fordítva szól. Át kellett váltani a hangkari progijában.
Van is olyan opcíó, h center/sub csatornák felcserélése. Nah ezt sem értem, miért kell így cinálni. Anno mikor méág Medusa-m volt, az is ugyanígy fordítva volt. :S Nem értem.