5.1 Fejhallgatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Van nekem egy Logitech G35 ös fülesem. Olyan gondom van hogy akár winxp vel akár win 7-el használom ha kihuzom usbbõl és ujra inditom a gépet utánna már ha elinditok egy játékot nem a füles szól hanem a laptop hangszórója! milehet a gond? nem találkozott még senki ezzel a problémával? segitsetek pls! :S
Neked is világít állandóan a kerek led a fülesen?
Ha kikapcsolod a gépet, akkor is?
Azt nem lehet valahogy kikapcsoltatni?
Alig volt használva, minden megvan hozzá, doboza, számla, garancia, mind3 párna a keretbe.
Ha valakit érdekel, írjon privit, az árában megegyezünk.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Nekem eddig nagyon bejön. Kényelmes, a hangok tényleg gyönyörûek, és sokkal pontosabban behatárolhatók, mint a Medusa-nál.
Filmeknél is sokkal jobb a térhangzás. És szerintem zenéknél se teljesít rosszul. Az igaz, hogy a mély lehetne még több, nagyobb egy kicsit, de ez is bõven elég. Az is igaz, hogy a magas, közép hangok jobban szólnak, de sokkal tisztább így bármi is.
Nincs semmi háttér, alapzaja a fülesnek. A medusán -ban visszahallottam az egér mozgását pl. Ezen nem hallok semmit.
A G35 -öt azért nem választottam, mert USB-s !!!!
Saját beépített hangkarija van, és az keveri le neked a hangokat! Ez analóg jelet kap, ahogy az Op-ban, és a hangkártya szoftverében beállítod, ez úgy fog szólni. A G35 egy sztereo jelet is lekever neked virtuális 5.1 -be. Míg pl egy sztereo flac -et foobar-al egy pluginnal küldesz ki 5.1-be teljesen más! Vagy egy AC3 -at még magának hangol a G35 beépített hangkarija. Háát nekem NE hangolgassa, ha már egyszer belõttem Op-ba, driver-be, hangkarin, és a leejátszó progin.
Akkor azt a jelet kapja a 4 jack dugón, és az szóljon! Ne egy tömörített jelet az USB-n, és azt variálgassa. Létrehozva egy Pro Logic II -es (virtuális) 5.1 -et aminek köze sincs a térhangzáshoz, csak szól a 6 hangszóró. Ez olyan kb, mint az ál sztereo (Dual Mono). Sztereo, de mégse.
Én valahogy így értelmeztem azt a sok írást és hsz-t amit olvasgattam már minden fülesrõl külföldi, magyar fórumokon.
És végülis ennél a Roccat -nál döntöttem. Amit tényleg nem bántam meg.
Hát remélem ezzel is sokáig meg fogok.
Annak csak a konstrukciója volt gyenge. A tárcsa tartó rész, ahol a hajlási pont van, nem bírta sokáig a gyûrõdést.
Remélem ez több ideig kibírja!
Amugy lenne egy kérdésem.
Ha kikapcsolom, akkor is világít állandóan a távszabályzón és a fülesen is a kék LED???
Azt nem lehet kikapcsolni?
Sztem nagyon kényelmes, a fülemhez hozzá sem ér. Csak körbe a fejedre símul. És sokkal pontosabban hallhatók a hangok is.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Háát gyerekek meg kell, hogy mondjam ez eszméletlenül szépen szól!
Megfelelõ beállításokkal a zenék is gyönyörû szépen szólnak.(nah de nem ám winampon, meg mp3, hanem flac, meg foobar) <#ejnye1>#ejnye1>
Játékokról meg nem is beszélek! Aki meg nem hiszi, járjon utána.
SpeedLink Medusa a közelébe sem ér!
Csipesz <#nyes>#nyes><#wow1>#wow1>
Én fél óra múlva megyek megvenni! <#wave>#wave>
Alant Link-elt helyen 21.150 pénzért!
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Roccat Kave teszt
Meg keress rá külföldi tesztekre.
Ebbe az árkategóriában, ezt ajálják a legjobban.
Még a 35k -es sennheiser se ér a közelébe állítólag.
(mondjuk az lehet jobb egy fokkal zenére, de játékra meg ez jobb)
De ez se lehet kutya! Psyko 5.1 Headset a maga 100k -es árával!
Ehhez is kell driver???
Nem hiszem, ez analóg csatis, nem szutyok USB -s!
Az az USB az csak a táphoz kell.
Eddig SpeedLink Medusa -m volt, de eltört 1.5 év után.
Az is jack dugós volt, meg usb tápos, ahhoz se kellett driver.
Ha csak nem CSAK USB -set veszel.
De Roccat -et még nem láttam usb-st.
Nekem is ilyen van! Tudnál segíteni a beállítasában? Játékban miket állítasz, hogy jó legyen?
Üdv
Én most SteelSeries Siberia v2-õt néztem ki. Vélemény? Tudtok esetleg jobbat ilyen árdban?
Remélem nem bánom meg a vételt <#conf>#conf>
de az a szép hogy néha elötõr belõlle a hang game közbe😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
All hail the double x!
azt használok pár éve és semmi panaszom nem volt vele
amit már kibírt a hosszú kébele miatt le a kalappal elöte!😊
Én kreáltam egy kis dobozt, amibe belemegy a PC-bõl a 4 jack dugó.
És van rajta 7 jack kimenet. Összesen 2 sorban. Alul 3 ami az erõsítõre megy, felül 4 ami a fülesé. Az oldalán van egy kis kapcsoló, ami ilyen soros kapcsoló, vagyis ha letolom az erõsítõ felé megy a jel, ha meg fel, akkor meg a füles szól. Tökéletes kis kütyü lett.
Egyszerre ugyse használom a hangaflakat, meg a fülest is.
Szal ha mozizok 5.1-be átkapcsolom az erõsítõre, és szól az 1400W.
Ha meg game-ezek multiba meg TS-en is vok, akkor meg a fülest használom.
De tény, ha jack-et leosztasz romlik a jel. Meg a jack alapból sem egy tiszta jelû csaatlakozó. Minden szar jelet összeszed.
Mivel szegénykém a múlthéten eltörött (1 év után) most erre a
Roccat Kave -re fáj a fogam!
Errõl az utolsóról írhatna valaki véleményt.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
igaz én a center/bass helyére kötöttem
most át van dugva egy szabadba és tökéletesen müxik
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Valakinek van Sharkoon x-tatic 5.1 fejese? És ha igen akkor segítene beállítani hogy térhangzást tudjak belõle kinyerni? 😞
Lehet, hogy nem éppen ebbe a topikba tartozik, de azt kérdezném, hogy tud-e vki 5.1-es relax zenérõl?
köszi
Nyertem egy kis pénzt pókeren(😄) és már régóta akartam venni egy jó fülest és érdekelne hogy mi erröl a véleményetek: Sony MDR-DS7100
Vagy ha tudok valami olcsobbat ajánlani az is érdekelne lényeg hogy legyen digital (toslink) bemenet rajta,ps3hoz kellene.
Tuti, hogy nincs valami elállítva? Mert mást már nem tudok. Esetleg megnézhetnéd más vagy friss oprendszer alatt. Nem akarok veled most rögtön windowst telepíttetni, szóval én azt ajánlom, hogy szerezz egy linux live CDt (indé leszedsz egy live CDs linuxot, kiírod és lemezrõl fut) és próbáld meg azzal, hátha úgy jó a hang. Ha igen, akkor már biztos, hogy valami beállítás gond van. Ebben az esetben próbálkozz esetleg egy hang driver reinstallal meg ha van hozzá program, akkor az is reinstall, végsõ soron windows reinstall.
Ha megoldódik mindenképp mondd el, hogy mi volt baj, most már érdekel 😊