Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
  • bajgunar
    Ja-ja! Pénteken megvettem ezt a Roccat Kave -et.
    Nekem eddig nagyon bejön. Kényelmes, a hangok tényleg gyönyörűek, és sokkal pontosabban behatárolhatók, mint a Medusa-nál.
    Filmeknél is sokkal jobb a térhangzás. És szerintem zenéknél se teljesít rosszul. Az igaz, hogy a mély lehetne még több, nagyobb egy kicsit, de ez is bőven elég. Az is igaz, hogy a magas, közép hangok jobban szólnak, de sokkal tisztább így bármi is.
    Nincs semmi háttér, alapzaja a fülesnek. A medusán -ban visszahallottam az egér mozgását pl. Ezen nem hallok semmit.
    A G35 -öt azért nem választottam, mert USB-s !!!!
    Saját beépített hangkarija van, és az keveri le neked a hangokat! Ez analóg jelet kap, ahogy az Op-ban, és a hangkártya szoftverében beállítod, ez úgy fog szólni. A G35 egy sztereo jelet is lekever neked virtuális 5.1 -be. Míg pl egy sztereo flac -et foobar-al egy pluginnal küldesz ki 5.1-be teljesen más! Vagy egy AC3 -at még magának hangol a G35 beépített hangkarija. Háát nekem NE hangolgassa, ha már egyszer belőttem Op-ba, driver-be, hangkarin, és a leejátszó progin.
    Akkor azt a jelet kapja a 4 jack dugón, és az szóljon! Ne egy tömörített jelet az USB-n, és azt variálgassa. Létrehozva egy Pro Logic II -es (virtuális) 5.1 -et aminek köze sincs a térhangzáshoz, csak szól a 6 hangszóró. Ez olyan kb, mint az ál sztereo (Dual Mono). Sztereo, de mégse.
    Én valahogy így értelmeztem azt a sok írást és hsz-t amit olvasgattam már minden fülesről külföldi, magyar fórumokon.
    És végülis ennél a Roccat -nál döntöttem. Amit tényleg nem bántam meg.