1154
Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
  • KILLER2
    A hangbeállításoknál át kell állítani az alapért. hangeszközt. Mivel nem a füles kimenetbe megy, így külön eszközként kezeli a gép és ha kihúzod, akkor visszavált arra, ami marad, azaz a hangfalra.
  • netcool
    Sziasztok!

Van nekem egy Logitech G35 ös fülesem. Olyan gondom van hogy akár winxp vel akár win 7-el használom ha kihuzom usbből és ujra inditom a gépet utánna már ha elinditok egy játékot nem a füles szól hanem a laptop hangszórója! milehet a gond? nem találkozott még senki ezzel a problémával? segitsetek pls! :S
  • hungary27
    a SteelSeries 3H USB az 5.1 es?
  • bajgunar
    Horesz!
    Neked is világít állandóan a kerek led a fülesen?
    Ha kikapcsolod a gépet, akkor is?
    Azt nem lehet valahogy kikapcsoltatni?
  • KILLER2
    Nem érdekel valakit egy Logitech G35? Még van rá 1 év garancia, alig volt használva. Nagyon jó kis füles, csak hát én amikor megvettem, kb minden este 1ig multiztam, aztán kellett egy fasza headset, de már jó ideje egyáltalán nem multizok, szóval a fülest se használom, azt meg nem akarom, hogy csak itt porosodjon.
    Alig volt használva, minden megvan hozzá, doboza, számla, garancia, mind3 párna a keretbe.
    Ha valakit érdekel, írjon privit, az árában megegyezünk.
  • HoReSz1975
    Nekem is 1 hete megvan, nagyon meg vagyok elégedve vele
  • bajgunar
    Ja-ja! Pénteken megvettem ezt a Roccat Kave -et.
    Nekem eddig nagyon bejön. Kényelmes, a hangok tényleg gyönyörűek, és sokkal pontosabban behatárolhatók, mint a Medusa-nál.
    Filmeknél is sokkal jobb a térhangzás. És szerintem zenéknél se teljesít rosszul. Az igaz, hogy a mély lehetne még több, nagyobb egy kicsit, de ez is bőven elég. Az is igaz, hogy a magas, közép hangok jobban szólnak, de sokkal tisztább így bármi is.
    Nincs semmi háttér, alapzaja a fülesnek. A medusán -ban visszahallottam az egér mozgását pl. Ezen nem hallok semmit.
    A G35 -öt azért nem választottam, mert USB-s !!!!
    Saját beépített hangkarija van, és az keveri le neked a hangokat! Ez analóg jelet kap, ahogy az Op-ban, és a hangkártya szoftverében beállítod, ez úgy fog szólni. A G35 egy sztereo jelet is lekever neked virtuális 5.1 -be. Míg pl egy sztereo flac -et foobar-al egy pluginnal küldesz ki 5.1-be teljesen más! Vagy egy AC3 -at még magának hangol a G35 beépített hangkarija. Háát nekem NE hangolgassa, ha már egyszer belőttem Op-ba, driver-be, hangkarin, és a leejátszó progin.
    Akkor azt a jelet kapja a 4 jack dugón, és az szóljon! Ne egy tömörített jelet az USB-n, és azt variálgassa. Létrehozva egy Pro Logic II -es (virtuális) 5.1 -et aminek köze sincs a térhangzáshoz, csak szól a 6 hangszóró. Ez olyan kb, mint az ál sztereo (Dual Mono). Sztereo, de mégse.
    Én valahogy így értelmeztem azt a sok írást és hsz-t amit olvasgattam már minden fülesről külföldi, magyar fórumokon.
    És végülis ennél a Roccat -nál döntöttem. Amit tényleg nem bántam meg.
  • KILLER2
    Lehet ilyen lesz a következő fülesem. Végül is akkor Roccat Kave lett? Mert én a mostani Logitech G35ömtől nem vagyok hasra esve.
  • bajgunar
    A Medusa -val is meg voltam elégedve.
    Hát remélem ezzel is sokáig meg fogok.
    Annak csak a konstrukciója volt gyenge. A tárcsa tartó rész, ahol a hajlási pont van, nem bírta sokáig a gyűrődést.
    Remélem ez több ideig kibírja!
    Amugy lenne egy kérdésem.
    Ha kikapcsolom, akkor is világít állandóan a távszabályzón és a fülesen is a kék LED???
    Azt nem lehet kikapcsolni?
    Sztem nagyon kényelmes, a fülemhez hozzá sem ér. Csak körbe a fejedre símul. És sokkal pontosabban hallhatók a hangok is.
  • Dizson
    Amúgy mennyire kényelmes? Mert én olyat keresek amit akár több óra használat után is jó hordani. :D Pl. mennyire nehéz? :D
  • CheAteR88 #544
    bízok benne hogy fél év múlva is majd így fogsz vélekedni!:)
  • bajgunar
    Nah megvan a "drágaszágom"!
    Háát gyerekek meg kell, hogy mondjam ez eszméletlenül szépen szól!
    Megfelelő beállításokkal a zenék is gyönyörű szépen szólnak.(nah de nem ám winampon, meg mp3, hanem flac, meg foobar)
    Játékokról meg nem is beszélek! Aki meg nem hiszi, járjon utána.
    SpeedLink Medusa a közelébe sem ér!
    Csipesz
  • bajgunar
    Hol kaptad meg annyiért???
    Én fél óra múlva megyek megvenni!
    Alant Link-elt helyen 21.150 pénzért!
  • HoReSz1975
    ROCCAT™ Kave – Solid 5.1 Surround Sound Gaming Headset pénteken jön 20.360 pénz lesz
  • bajgunar
    Háát nemto, akiket eddig megkérdezgettem, mindeki azt mondta, h a Roccat -al nem fogok rosszul járni.
    Roccat Kave teszt
    Meg keress rá külföldi tesztekre.
    Ebbe az árkategóriában, ezt ajálják a legjobban.
    Még a 35k -es sennheiser se ér a közelébe állítólag.
    (mondjuk az lehet jobb egy fokkal zenére, de játékra meg ez jobb)
    De ez se lehet kutya! Psyko 5.1 Headset a maga 100k -es árával!
  • bajgunar
    A héten akarok venni én is egy Roccat Kave -et.
    Ehhez is kell driver???
    Nem hiszem, ez analóg csatis, nem szutyok USB -s!
    Az az USB az csak a táphoz kell.
    Eddig SpeedLink Medusa -m volt, de eltört 1.5 év után.
    Az is jack dugós volt, meg usb tápos, ahhoz se kellett driver.
    Ha csak nem CSAK USB -set veszel.
    De Roccat -et még nem láttam usb-st.
  • ng0ofy
    Hello!

Nekem is ilyen van! Tudnál segíteni a beállítasában? Játékban miket állítasz, hogy jó legyen?

Üdv
  • Dizson
    Mi a véleményed róla?

Én most SteelSeries Siberia v2-őt néztem ki. Vélemény? Tudtok esetleg jobbat ilyen árdban?
  • HoReSz1975
    Kértem cserére egy Roccat Kave -et Remélem ezzel már nem lesz driver gondom Win 7 x64 Enterprise -hez
  • HoReSz1975
    jav.: x64
  • HoReSz1975
    Megjött, de már kértem is a cserét, mert Windows 7 x46 Enterprise -re nincs driver, így nem tudom kihasználni a terméket, driver nincs hozzá
  • HoReSz1975
    Ma kapom meg a MEDIA-TECH Fejhallgató VIRTUAL CINEMA 5.1 ( MT3530 ) - 11.600 Ft

Remélem nem bánom meg a vételt
  • CheAteR88 #532
    nekem a bal hátsó szállt el film közbe:D
    de az a szép hogy néha elötőr belőlle a hang game közbe:)
  • pxxl
    havernak most halt be :) nem szól jobb oldalt :/ pedig nem akciózott vele semmit.
  • CheAteR88 #530
    szerintetek lehet még kapni zalman 5.1 fejhallgatót?
    azt használok pár éve és semmi panaszom nem volt vele
    amit már kibírt a hosszú kébele miatt le a kalappal elöte!:)
  • bajgunar
    Elosztókról:
    Én kreáltam egy kis dobozt, amibe belemegy a PC-ből a 4 jack dugó.
    És van rajta 7 jack kimenet. Összesen 2 sorban. Alul 3 ami az erősítőre megy, felül 4 ami a fülesé. Az oldalán van egy kis kapcsoló, ami ilyen soros kapcsoló, vagyis ha letolom az erősítő felé megy a jel, ha meg fel, akkor meg a füles szól. Tökéletes kis kütyü lett.
    Egyszerre ugyse használom a hangaflakat, meg a fülest is.
    Szal ha mozizok 5.1-be átkapcsolom az erősítőre, és szól az 1400W.
    Ha meg game-ezek multiba meg TS-en is vok, akkor meg a fülest használom.
    De tény, ha jack-et leosztasz romlik a jel. Meg a jack alapból sem egy tiszta jelű csaatlakozó. Minden szar jelet összeszed.
  • bajgunar
    Nekem eddid ennek a SpeedLink Medusa 5.1 -esnek az elődje volt. Elég király kis füles volt. Igaz másikat nem volt még szerencsém kipróbálni.
    Mivel szegénykém a múlthéten eltörött (1 év után) most erre a
    Roccat Kave -re fáj a fogam!
    Erről az utolsóról írhatna valaki véleményt.
  • inter94
    20euért tudtok vmi 5.1es fülest ajánlani?
  • newil
    Hello ,vezetéknélküli nyakpántos fejhallgatót keresek,ha tudtok javasolni párat.Régebben láttam valamelyik oldalon,de nem raktam a kedvencek közé...most pedig jól jönne.
  • Falconer
    Ha egyszerre megy a kettő, akkor nyílván romlik, de ha közben a másik ki van kapcsolva, akkor aligha.
  • CheAteR88 #524
    neekm is az van de amikor az erősítőmet rákötöttem akkor romlott mind2-nek a hangja
    igaz én a center/bass helyére kötöttem
    most át van dugva egy szabadba és tökéletesen müxik
  • Bmx01
    Valahai véletlenül nem tudja hogy a Sennheiser HD 202-n ven a hangerő állítási lehetőség ??
  • szurop
    Mivel 5.1 fejhallgatóm van, valamennyire igényes vagyok a hangra, de nem mondanám hogy észreveszem az elosztót.
  • CheAteR88 #521
    rontja a jelet....
  • szurop
    Jack elosztó.
  • CheAteR88 #519
    ha 7.1-es hangkarid van akkor jah
  • morphologu
    Sziasztok. Olyan kérdésem lenne ha vennék egy 5.1-es fejhallgatót akkor a hangfalaimat is tudom használni mellette vagy nem? Most 1 2.1-es van nekem.
  • bbccc
    Sziasztok!

Valakinek van Sharkoon x-tatic 5.1 fejese? És ha igen akkor segítene beállítani hogy térhangzást tudjak belőle kinyerni? :(
  • av256
    Üdv!
    Lehet, hogy nem éppen ebbe a topikba tartozik, de azt kérdezném, hogy tud-e vki 5.1-es relax zenéről?
    köszi
  • MKpowaa
    Igen ezt ismerem csak nálam ott vérzik el hogy vezetékes