X-Men 3: The Official Game
-
Végigtoltam. Jöhet egy kis(rövid) elemzés, vélemény.
Nightcrawler nagyon durvára lett megcsinálva. Hozzám sem tudtak érni az elején. Csak annál a Multiple Man-es résznél volt egy kis pánik hangulat. De elteleportálok és felgyógyulok. Logen-t nagyon elrontották. 200 jönnek rád te meg henteld le. ezzel meg is fogalmaztam a vele való játék menetét. Iceman-el meg néha idegtépő volt hogy siess ide, siess oda. Oltsd el ezt, oltsd el azt. Nekem nem jött be.
De a játék legnagyobb hibája az az hogy Nightcrawler karakterének nem jutott több szerep.
(A játék amúgy a film hátterében húzódó eseményeket követi. Tulajdon képpen tényleg a filmet csak egy másik szálon (Hong Kong).)
Összegzés:
[b]Játékmenet:[b/] Lineáris, egyhangú. Nightcrawler nélkűl 5 perc után uninstall.
[b]Grafika:[b/] Átlagosnak mondható. A hógolyó effekt (magas szinten) jónak számít, meg a teleportálás is átlagon felüli.
[b]Irányítás:[b/] Konzol átirat. Bár nálam olyan hogy csak billentyűzet, csak Iceman-nél volt. A többit tudtam egeres megoldással is irányítani (most mondjátok hogy nem vagyok ügyi
)
[b]Újrajátszás:[b/] Fanoknak: igen, vagy 2x-3x. Másoknak: Ha egyzser végigtolja már nagy szó.
Végeredmény: Nálam a játék 10/6, de úgy hogy kicsit elfogult vagyok az X-men stílus iránt. (és nightcrawler ad ebből 10/5-öt
)