Tibor vagyok, de hódítani akarok!
  • Pheel
    #38
    Az indexes csóka látta, én csak a bemutatóját, mégis nagyban hasonlít a véleményünk. Végülis mit lehet feltételezni egy olyan filmről, aminek már a bemutatójában villantania kell egy mellet, hogy egyáltalán odafigyeljenek rá? Ráadásul valószínűleg lelőtték az egyetlen olyan snittet, ami miatt TALÁN megnézné valaki. (GB mellei)
    Már a szereposztás is brilliáns. Gregor Bernadett, aki arról híres, hogy tulajdonképpen semmiről nem híres. Van neki egy híres apukája, egy híres volt pasija (Geszti) és egy olyan teste, amit már láttunk elégszer. Abba most ne menjünk bele, hogy jó nő-e. Színészi teljesítménye nem éppen Jászai Mari-díjas szintű. Persze ez bőven elmondható még Német barátokköztgéza Kristófról és Gáspár apámbeájulna Katáról is. Persze el kell kezdeni valahol, úgyhogy szegény Katát nem bántom. Szegénynek éppen elég baja van abból, hogy ilyen kinézettel akar bombanő lenni.
    A cselekmény kimenete az első kockától megjósolható, ráadásul egy komoly, érett töritanár a folkszvágenbítlkabrióban sem egy nagy magyar valóságbeli jelenet. Meg sem kell néznem, hogy tudjam: a Porsche Hungária szponzorálta a filmet. Milyen más értelmes magyarázat lenne erre a snittre? Kell a magyar film. Pénz is kell rá. Nem ad az állam, nem térül meg a nézettségből, hát szponzor kell. Csak ez büdös. Ha jól emlékszem, már a Família KFTben is büdös volt.
    Tessék rendes filmet csinálni, azt majd nem szólom le. A Kontroll jó volt. A régi filmeket is egészen jól újítják fel, de sajnos ott is megvan ez a szponzor betegség. Pl 1 szoknya 1 nadrágban mindenkinek, de tényleg MINDENKINEK vadiúj Alfa Romeoja volt. Alig bántotta az ember szemét.
    Na de vissza erre a filmre. Tegye fel a kezét, akinek tetszett a Hangyák a gatyában folytatásos teleregény! Senki! Nem csodálom. Minek ezt erőltetni? Már az Amerikai Pite 2 is gyenge volt...