Hogyan viszonyulsz 1-1 adott márkához?
 • RedRiot
  #234
  Témaindító kérdésre:

  nekem egy öreg Opel Vectrám volt februárig, a kultúráltabb megjelenésű fajtából. Városban általában beengedtek hamar a sávokba, kereszteződésekbe. Autópályán sem voltak problémáim, bár néhányan néhány Matiz, Kalos és WagonR tulajt elvből bosszantott hogy egy öreg német autó lazán tartja a 140-et, és izomból megelőztek.

  Nem látják be, hogy ezeket az ezres-ezerkettes kisautókat nem autópályára tervezték, 130-nál már 4000 közeli forutlaton nyüszítenek és vedelik a benzint. De sokan úgy vannak vele, ha már 10 évre eladósodtam miatta, akkor megy ez mindenhol vazze, és nehogymá egy ezeréves roncs gyorsabban mennyen éntőlem. :)

  Kicsit sajnálom, hogy az "A" Vectra gyártási licenszét nem vette mega Daewoo vagy vmelyik hasonló gyártó. Nem igaz hogy egy nagyobb autó üzemeltetése feltétlenül drága dolog. A Veki öt ember számára kényelmes, az 1.6-os benzinessel 140-ig jól megy, nagy csomagtartója van, és mivel áramvonalas és a súlya is 1100 kiló alatt van a fogyasztása sem horror. Mellesleg nem egy kis ortopéd gnóm, hanem egy szép, arányos megjelenésű autó. Ha újonnan árulnák 2 milla körüli áron, inkább ilyet vennék mint Logant, Kalost, vagy Albeát! Veki forevah!