Ford
  • ZilogR
    #280
    Üdv! Sikerült a kis 94-es Escort-ommal ráhajtani néhány balf@szul lerakott műanyag ládára és olyan, de olyan szerencsétlenül jött össze a dolog, hogy a hűtőt tartó keretbe beakadtak és befordították kb. 6-7 centit.
    Ha szemben állok a motorházzal, a keret felső felfüggesztések közül a jobbkéz felé eső két csavarból egy kiszakadt, a baloldaliak prímán a helyükön ülnek.
    A motor alatti lemez, ami az alulról jövő dolgoktól véd, amin a kis ablak van, amit két 10-es csavar rögzít a hűtő kerethez és egy 13-as a jobboldali futóműnél levő alsó lemezhez annyira kihajlott, hogy kb. 4-5 centire volt a talajtól, ezért le kellett szednem, nehogy beakadjon és tépje a hűtőt mindenestül.

    Kérdésem az lenne, ha valaki Taksony-Dunaharaszti-Soroksár-Alsónémedi tájon tud megbízhatóan dolgozó szakembert, aki még olcsó is és ezt a viszonylag nem nagy problémát ügyesen tudja orvosolni, az dobjon egy privátot!

    Az is küldjön egyet, aki bontót, vagy saját alkatrészt tud ehhez a projekthez (tehát hűtő keret kellene, annak a felső, két csavarral rögzülő része, ha darabban kapható).

    Mivel nem rég vagyunk itt, ez akár tartósabb kapcsolat is lehet, tehát ha lehet, a lenyúlás helyett a hosszú távon kifizetődő üzletben gondolkodókat részesíteném előnyben!

    Előre is köszi!