• k0trapali #45299
    Segítség!

Remélem jó helyre írok ismét. Nemrégiben már kérdeztem itt, hogy mit tehetnék az ügyben, hogy rohadt lassú a gépem! Azóta szinte semmi gyorsulás nem történt. Kb. 1 hetes Win7 Home Premium x64 van a gépen. Win 8.1 -et nem akarom felrakni, mert a Win7-em eredeti! Chrome, PS, Office stb. programok és a Microsoft saját vírusirtója van a gépen. Semmi extra háttérben futó cucc nincs felrakva.
    konfig.:
    - AMD Phenom II x4 820 @3200MHz
    - 2GB + 1GB DDR3 1333MHz
    - AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 256bit
    - Samsung SpinPoint F3 500GB 7200RPM 16MB Puffer

Telepítek most írásom idején egy játékot és közben kb. semmit nem tudok csinálni a gépen, mert agyhalott az egész! Chrome is 2-3 perc mire megnyílik! Energiatakarékos részen "Teljesítménycentrikus" van kiválasztva. Ennek szerintem nem így kéne működnie! 4 maggal simán elkéne mennie egy telepítésnek meg egy böngészésnek hiba nélkül! Nemde? Lenne egy kis Photoshop dolgom is, de nem merem elindítani, mert félek, hogy lefagy itt nekem minden. uTorrentre is rámegyek megnézni, hogy hol jár és homokórázik itt nekem meg fehér kép és fél perc még bejön. Legérdekesebb számomra a Chrome állandóan lassulása, nem válaszolása! Semmi extra bővítmény nincs benne! Adblock azt csókolom! A sok könyvjelzőt nem bírja betölteni vagy mi a fene?? Komolyan mondom inkább használom a telefonom már mindenre, mert ez a gép egy halál!
    Valakinek valami ötlete?
    Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.11.16. 16:13:42