kl24h#45236
Valamikor nálam is volt ilyen probléma. Annak idején én is beállítottam, hogy csak a monitor kapcsoljon (helyesebben mondva: a videokártya ne adjon jelet a monitor felé!!!) ki egy adott idő után (Windows XP), képernyővédőt is kikapcsoltam. Tehát nálam is pont így volt, hogy csak a monitor kapcsoljon ki és érdekes módon olyan véletlenszerűen működött, tehát volt mikor kikapcsolódott, máskor meg pont úgy, ahogy te leírtad. Nem jöttem rá a problémára, de annyit észrevettem, hogy eleinte (frissen telepített Windows és még utána is egy ideig) nem volt ilyen gond.
Én arra gondolok, hogy ha ilyen gond van, nem árt teljesen letörölni a videodrivert és újra feltelepíteni. Ezt ajánlott a Device Manager-ből csinálni, mint Uninstall és a videokártya Secondary driverét is (ezek mind újraindítást fognak kérni és persze ellenőrizni is kell, hogy tényleg nincs fenn a driver). Ha rendesen le van törölve a videodriver, akkor a Windows kell jelezze hogy a hardware ott van de nincs telepítve hozzá a driver és esetleg hibát is kell jelezzen.