Windows XP és Office 2000 óta mindig warezoltam ezt a két szoftvert. Soha de soha nem kapcsoltam be a Windows Updatet és soha nem volt semmi ilyesmi gond. Most úgy voltam vele, hogy mégiscsak vettem egy gépet munkára, vállalkozó is vagyok, biztos ami biztos megveszem az Office 2013-at meg a Windows 8.1-et is (Win7-et használtan szereztem bagóért, "régi gépre jó lesz" címszóval.) Megvettem ezt a két szoftvert, nem kevés pénzt kifizetve érte és ehhez képest amióta megvannak sorra rúgnak pofán és köpnek arcon mert ez így -pláne munkára- kurvára nincs jól. Mi a tosz van akkor ha leül velem szembe egy ügyfél, kéne számolnom a géppel és akkor ez a fos azt mondja, hogy "bocs, elbasztuk"? NAGGGYON nem akartam én ezt és mindigis tartózkodtam attól, hogy ennek a zsugori, tetű, pénzéhes zsidó bandának akármilyen termékéért is fizessek de beálltam a sorba, hogy hátha kapok én is rudit..kaptam is, csak nem a kezembe hanem a seggembe.
Az már csak slusszpoén, hogy a munkáltatómnál nem én vagyok az egyetlen aki panaszkodik arra, hogy egy primitív szoftvert mi az Istenért nem lehet elkészíteni Linuxra már évek óta és akkor az emberfia nem költene el egy kisebb vagyont a szoftverekre...állítom, hogy 2 egyetemista 3 csomag kotonért meg egy rekesz sörért 1 éjszaka alatt összepattintaná ezt a szoftvert Linuxra is. De nem....éljen a kapitalizmus (ez már nem ide tartozott de a lendület megvolt, bocsánat.)