2 merevlemez van a gépemben. Egy 750GB-os és egy 2 TB-os. A 750GB-os két részre van osztva (100GB - Windows rendszer számára, Maradék - fontosabb adatok számára).
A 2TB-os merevlemezem nem volt több részre osztva, mert már évek óta bajos volt, így igazán semmit sem mertem rajta tárolni (WD Black szutyok), de csak most került ténylegesen olyan állapotba, hogy cseréljék.
Érelemszerűen ezt kivettem a gépből és elküldtem cserére. Csak a 750-es maradt benne. Ezzel viszont nem akar elindulni a Windows, mert csak azt írja, hogy BootMGR hiányzik.
Gondolom a Windows által készített 100MB-os dolog a 2TB-os merevlemezhez kapcsolódott, így annak eltüntetésével ez is eltűnt.
Meg lehet valahogy oldani a BootMGR javítását újratelepítés/adatvesztés nélkül?
A tervem az volt, hogy megvárom, amíg megérkezik az "új" merevlemez. Azt 2 részre osztom, a kisebb részre telepítem majd a Windows-t, a maradékra pedig majd mennek a Steam és Origin, Battlenet-es cuccok. Illetve a kicsi merevlemezen lévő adatokat arra másolom, törlöm annak a partíciói és ezt fogom egyben hagyni. A kicsi csak Sata 2-es, míg az új már Sata 3-as modell lesz, szóval rendszermeghajtóként a Sata 3-as picit gyorsabb lenne.
Arra viszont nem gondoltam, hogy "használhatatlan" lesz a gépem addig.
Szóval van valami megoldás a BootMGR javítására esetleges teljes Windows újratelepítés/meghajtóformázás/újraparticionálás nélkül?