• giornalista
    sziasztok! a következő, gondolom rettenetesen amatőr kérdésem lenne hozzátok.

a C: meghajtóm haldoklik, elég régi a merevlemez, ezért feltelepítettem egy fizikailag is másik HDD-n lévő partícióra (D:) egy új operációs rendszert (ugyanaz a Windows 7 64 bit, mint ami a C:-n is megtalálható).

bootoláskor annak rendje és módja szerint választanom kell, hogy melyik operációs rendszert bootolja a gép. a kérdéseim a következők volnának:
    - mindent, ami a C:Program Files-ba volt telepítve, újra kell telepítenem a D: meghajtóra is?
    - sok játékom van egy harmadik meghajtóra telepítve (F:), azokat fogom tudni futtatni a D:-re telepített Windows alól?
    - ha a D: meghajtóra idővel Windows 8.1-et rakok, akkor hogy módosulnak a fenti kérdésekre kapott válaszok?
    - és ha újra kell telepítenem ezeket a játékokat, programokat, az pontosan hogy fog kinézni? tehát, ha pl. a C: megmarad Windows 7 operációs rendszernek, a D: pedig Windows 8.1, mindkettőt leformatálom, újratelepítem, akkor utána hogy kell futtatni, újra telepíteni az F: meghajtón lévő játékokat?

ezek gondolom számotokra evidens kérdések, én viszont először "tartok" két operációs rendszert is a gépemen. előre is köszönöm, ha a segítségemre tudtok lenni kérdéseim megválaszolásában!