• TYÜTYI2006
    Sziasztok!
    A rendszer win7 ultimate X64. Amikor Májusban akartam csinálni Kaspersky rescue disc 10-zel vírus ellenőrzést, több mint 2 óra múlva is csak 1%-on volt a 250-es lemezem win 7 partíciójánál, csak azt nézettem akkor. Eddig a 320-asomon használtam többnyire azóta az xp-t, most is az megy. Pénteken vettünk 1 routert, meg 1 db 1 terrás Western Digital lemezt, van még 1 db 1 terrás Samsungom, ez a WD már sata 3-as, a többi még 2-es. Úgy gondoltam, hogy majd a 320-asra tenném a win7-et, ghostból, 60, vagy 70 GB-s partícióra. A 250-esen 4 szektor hiba van már pár éve, meg adatolvasási hibák, 91%-os. Csináltam a WD-n 40 GB-s biztonsági rendszer partíciót, meg a maradékot egybe. A 250-esen, a win 7 35 GB-n volt, mellette volt egy 15 gb-s xp, 40 gb-s játéktelepítési, 142 körüli meg használatra. Az xp részén volt már a virtuális memória, dokumentumok, letöltések könyvtár, hibernáció pedig kikapcsolva. A 320-ason 15 gb xp, a többi meg egybe, illetve a Samsung 1 terráson is, csak azon nincs rendszer. Mikor a 250-est, meg a 320-as nagy partícióját leürítettem a WD-re, akkor leghostoltam norton 15-tel az xp-men a win7-et. Aztán töröltem mind a 4 partícióját, és csináltam 1 low level formatot, Pénteken este lett meg. Szombat óta próbálkozok win7-tel. Csináltam a 250-esen 1 db 40 gb-s partíciót, elsődleges, aktív, ez lenne a biztonsági rendszer partíciója, 15 helyett 40 GB. Ghosttal visszaállítottam rá a win 7-et, próbaképpen, meg az 1 terrás WD 40 gigására is. Újraindítottam, de sajnos winload.exe hibát írt ki. Neten azt találtam, hogy telepítőlemezzel hibajavítás, de nincs a lemezen ilyen szerintem. Bejön a nyelvi beállítás, tovább, és ott nem telepítés van, hanem egy szép választási lista egymás alatt. Starter, home, pro, ultimate X86, home, pro, ultimate, X64.A hibakód: "Állapot: 0xc000000e". Próbaképpen csináltam a 250-esen, 1 35 GB-s partíciót is. Amikor tavaly tavasszal felraktam a win7-et, akkor egyből a telepítés után is csináltam 1-et ezt még nem próbáltam. Aztán mikor minden program, a játékokat kivéve települt rá tavaly, és be lett állítva, akkor is ghostoltam. Ezt szoktam 1 aktuális ghostolás után visszaállítani néha, és lefrissíteni, majd leghostoltam, a korábbit meg töröltem. Utoljára Februárban frissítettem, akkor ugyanis más hiba miatt, vissza kellett hoznom ghostból a wint. Ezt a verziót betöltötte, talán a 40-es partíción is. Az aktuális verziómat viszont, mikor az új 35 gigás partícióra visszaállítottam Szombaton, ott betöltötte, majd örömmel le is ghostoltam gyorsan. Azóta ezt próbálgatom visszaállítani, a régebbi verzióból, visszaállítani hozzá a boot fájlokat, mappát pl, és nem jó 40-esen sajnos. Itt is winloados hiba telepítőlemez, Állapot: 0xc0000225. Van 1 másik telepítőm, az csak ultimate X86/64-es, gondoltam megpróbálom a javítást. Tavaly Februárba itt kérdezgettem vele a gondomat, nem akart rá sehogyan se sp1 települni, 1 boot vírus gyanu is volt, ezért lett ez a másik. 1-szer sikerült majdnem a javítás, de akkor meg nem eredeti windows lett, nem engedett belépni a kék háttérből. Ha jó lenne a win7, akkor leghostolnám az xp-t. Az üres 40-esre visszaállítanám ideiglenesen, aztán a 320-ason, a 2 partíció törölve, sima formázás, win partíció, 60, vagy 70 GB lenne. Aztán azon is megpróbálnám, a win7-et, valószínű egyenlőre ott is lenne majd. Az xp meg a 250-esen, vagy valamelyik 1 terráson lenne. 2007-ben lett véve talán Május 25-én a 250-es, pont 2 hónap múlva a 320-as, Samsung lemezek, a 320-ason nincs elvileg szektorhiba, adatolvasási hiba, szinte a kezdetek óta rossz viszont a smart. Működési idő: 1 nap 19 óra, volt már 2 nap felett is, összes indítás leállás 115. Ha nem jön elő fejproblémája újra, akkor addig jó lesz Win7-re még nem lesz DDR3-as lapom, ahhoz meg már lehet hogy SSD lesz Win7-re, vagy 8-ra. Mivel ghostban van win7, így feleslegesen telepíteni nem szeretnék, vissza lehet e úgy állítani hogy jó legyen nagyobb partíción is.