Fura kérdéssel állnék elétek. A gépemen 2 partíció van, C: és D: meghajtó.
A C: meghajtón a winfos van (meg a telepített programok nagyrésze) a D: meghajtó pedig adatok, letöltések filmek, játékok etc.
Történt, hogy újrahúztam a C: meghajtót, mert lassú volt a winfosom, fél éves volt, ideje lett már. Szokásom, hogy az első dolog amit felteszek, az valami jóféle gépkarbantartó/vírusírtó stb.
Nálam az Advanced System Care és a Microsoft Security Essentials játszik.
Az advanced System lényegében tegnap annyit csinált a gépemen, hogy leszedte az összes elérhető winfos ápdétet (kb 2 óráig csinálta), és ez után újraindult.
Én nem tudom mi történt, de ezután kibaszott lassú lett a gép. Ha nem fut egy program sem akkor tökéletesen hasít mint a villám, ahogy egy friss winfosnak kell. De ha fut mondjuk a utorrent, és mellette szeretnék játszani, mondjuk egy Sims-el vagy Dark Messiahval (pedig nem mai játékok) olyan szinten belassul az egész, hogy kezelhetetlen lesz a gép. De legyen az egy .rar kicsomagolás + utorrent vagy egy böngésző + rar, vagy egy egyszerű telepítés.
Telepítés mellett nem tudok még netezni se. Mitől lehet ez? Mi a franc történt a géppel? Szerintem a windows update tehet róla. Találkoztatok már ilyennel? 1 napos sincs a friss windows de már olyan lassú mint a dög.