• trialboj
    Lassan a létező összes általam ismert fórumot végigjártam, és még senki sem hallott ilyen rejtélyes restartokról mint amelyek nálam előfordulnak.

Event log here

1 hétig szervizben volt, leteszteltek mindent, hibátlan az összes alkatrész, hazahoztam 1 napig vidáman ment, aztán mire feltelepítettem az utolsó fontos programot is hirtelen ismét 2x lefagyott (1 kék halál, egy szó szerinti lefagyás), hogy ne legyen olyan egyszerű az élet.

A windows vadonat új, múlt csütörtökön került fel rá, és már 2 órával utána is játszotta az eszét, restart után az event logban ezeket a baromságokat írja csak, semmi konkrét hibára nem utal.

Ha van valakinek bármi ötlete azt nagyra értékelném, mert jelenleg kifogytam mindenből s lassan késésben is leszek több munkával, mielőtt szervizben volt terhelés alatt egyszer sem fagyott, mióta visszajött csak terhelés alatt fagy a jó munkához, jobb munkás kellett volna...

Az előbb utorrent volt csupán megnyitva és kék halál vitte el.

Szoftveres hiba lesz, de hogy derítsem ki hogy micsoda? Lehet hogy a win cd hibás és már eleve valamit rosszul instalált fel az elején?