• kl24h
    Próbáltam többször is, de nem volt sikeres, de azért megpróbálhatom még egyszer. Tudom, hogy menne a Windows 7, de a processzor is csak Cereron 3.06 GHz, csak ahogy említettem kicsi a processzor belső memóriája és nincs L2 cache memóriája sem, ezért összehasonlítottam az Intel Pentium 4-el 2.8 vagy 3 GHz-sel, de van nagy különbség.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eredetileg volt benne egy 512 MB RAM, aztán még vettem bele egy 1 GB RAM, hogy így már jobban tudom használni. Persze jó lett volna legalább 2 db 1 GB RAM, mert akkor mehetett volna dual-ba, de nem költöttem rá többet, mert majd egyszer veszek egy új gépet.
    Már azt is megfigyeltem, hogy kb. 3-4 év alatt mennyire megváltozott a videók nézése, pl. a youtube oldalról, már kezdenek akadozni. Az Adobe Flash Player frissülése, akkor a böngésző frissülése, már eléggé terheli, mert videónézésnél 100 %-on megy a processzor. Ezek mind olyan dolgok, ami miatt nem tenném fel a Windows 7. Ja és persze videokártyát is kellene vegyek bele. Ez gép már csak így marad, amíg fog menni.