• TYÜTYI2006
    Sziasztok! Boldog új évet kívánok.
    Az én gépem kb: MSI P35 NEO2 FR/FIR alaplap, creative gamer hangkártya, 8600 gt videókártya, e8400 2x3 ghz core 2 duo processzor, 4x1 gb ddr2 ram, win 7 ultimate x64. A másik gép kb: Fujitsu Siemens Scaleo P, sempron 3200+-os 1.8 ghz processzor, 7600 gs videókártya, asus gyári alaplap, 1,5 gb ddr1 ram, win 7 home premium x86. A router smc barricade vezetékes. A nyomtató HP M1005 MFP multifunkciós gép. Pár hónapja raktam fel a Siemens gépre a home premiumot, előtte xp volt rajta. A 95-ös évjáratú, Lexmark optra e nyomtató nem működik rajta, bár felismeri de mégse. Driver meg ugye nincs, nem is volt hozzá. Viszont lehetne hálózatban is nyomtatni, ha összejönne. Ami Ebben a videóban van már megvolt csinálva korábban. Siemensen [IMG] [/IMG] ezt írja ha próbálom hozzáadni. Nálam meg [IMG] [/IMG] ezt találtam. Nem tudom, ez a további illesztőprogramok ablak, érdekes e nálam pl. Sajnos megosztott mappába, át kell másolni a fájlt a másik szobából, és itt kinyomtatom. De jó lenne hálózaton keresztül is. Eset Smart tűzfal talán nem zavar be.