Általában estére mindig kikapcsolom a routert. Az esemény napló meg a szokásosat írja hogy nem megfelelően lett leállítva a rendszer. Kritikus kategória és a kernel powert írja forrásként. Szóval semmi extra. Mást nem találtam.
De mint ahogy írtam volt már olyan hogy baromi lassan indult el a rendszer és ilyenkor javában kereste a hálózatot kb 1 percig a forgó töltés ikon volt a tálcán a hálózat ikonján majd átváltott sárga felkiáltó jelre. Ilyenkor nem volt net. Átmentem megigazítottam a kábelt a routerben és jó lett.
A csatlakozója a kábelnek elég vacak, kilazul, alig fogja valami, és ilyenkor nem meglepő ha nem vagy rosszul érzékeli a netet.
Az igazság az hogy mikor először csinálta kb 1 percet vártam aztán nyomtam neki a resetet. Most már vágtam mi van úgy hogy fél percen belül. Lehet betöltene a rendszer, nem vártam olyan sokáig.
Ezért gondolok arra hogy lehetséges hogy a hálózatot keresi, csak mivel megint gáz volt a vezetékkel, nem volt rendesen bedugva, nem érzékelte a netet normálisan, hátráltatta a win töltését.