• zord01
    Köszi a választ BON. Különösen azt tetszik, hogy minden megy rajta. Mondjuk ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, de lehet egy 90 napos próbát leszedek, és meglátjuk mennyire megy rajta az a minden. :)

Az új képernyő eleinte nekem sem volt szimpi, aztán belegondoltam, hogy miket is használok, és hogyan, és arra a következtetésre jutottam, hogy akár még jól is járhatok vele.

Gyakorlatilag arra lennék kíváncsi, hogy van kb. 30 alkalmazás, amit napi szinten használok, és fontos hogy gyorsan hozzáférjek. Az megoldható, hogy ezeknek a parancsokonjait betegyem egy mappába, és azt a mappát felrögzítsem az asztalra egy csempébe?? Mert 30 ikonnal nem akarom körbeszemetelni az asztalt. Régen erre gyorsindítást alkalmaztam, aztán mikor a 7-ben megszűnt ez a lehetőség, akkor áttettem ezeke a W7 start menüjébe úgy, hogy rögzítettem őket. (tálcára nem rögzítek soha semmi mást csak word, és firefox). Most a start menü is megszűnt, mégis meg kéne tudnom oldani, hogy a 30 cucc akármelyike max 2 klikkre induljon. Ez megoldható szted? Jah és amúgy a 30 parancsikon között nem csak programindító ikonok vannak, hanem vannak direktbe egy adott dokumentumra (általában word, excel vagy txt fájl)mutató parancsikon is. Ezt pl win7-ben nem lehetett tálcán, vagy start menüben rögzíteni, csak az adott fájl keretprogramját lehetet rögzíteni. Tehát xy.dock-ot nem tudtam rögzíteni, csak a wordot elindító parancsikon.

Win8-ban ezt valahogy meg lehet oldani?

Még egy kérdés, aztán nem offolok: háttérképet tényleg nem lehet állítani?