Nem tudjétok mitől van az,hogy a NETEZÉS,FLASH VIDEÓ NÉZÉS elfoglal 3GB helyet a C:-ről és állandóan ki kell lépdesni explorerből/firefoxból,mert moslék minden,10 perc alatt v akár 2 perc alatt,attól függ,hol mit nézek,képes lefoglalni mind a 3 GB-t.Ki kell lépnem,visszatöltenem,hogy folytatni tudjam a videót.most például,tegnap,tegnapelőtt még 2,5GB volt a C:-n,most ha kilépek mindenből,csak 1,25-öt ad vissza.Néztem,hogy mi a picsa foglalja el a helyet,valami a documents&settingsben...Mikor legutoljára néztem még 3,8Gb volt,kb mikor 1,4GB-át adott vissza,most meg 5,6Gb volt.A microsoft/windows-ban van pár usrclass fájl..Összesen 4GB-t foglalnak...Ha kilépdesek,akkor kevesebbet,mert visszaadja a helyet...Mit lehet azokkal csinálni?Legszivesebben letörölném őket a picsába,de ovlastam,h vmi profilhoz vannak,meg kell mert vmit csinál vele,engem viszont már kurvára idegesít,h ki kell lépdesni állandóan,mert a szaros legrosszabb esetben is 5-600MB-t foglaló flash videó elfoglal 3 GB-t...2perc alatt.