• Gomber
    Hello!

Érdeklődnék, hogy ti hogy szoktátok újra tenni a Windowst? Azért kérdem mert én DVD-ről szoktam be bootolni, és amikor kérdi hogy melyik patrícióra telepítse a rendszert, ott kiválasztom a C-t, alatta rámegyek a FORMÁZÁS ikonra, és szinte nem történik semmi de azt írja hogy üres a patríció... Elég furcsa hogy csak 1 pillantás alatt megformáz 100 megát, míg a régi xp telepítésekor volt hogy 1órát is igénybe vett (Ugyan ezzel a géppel). Végül is a problémám az lenne hogy hiába teszem újra a rendszert, körül néztem Tc-vel a "láthatatlan" mappák között és teli vannak az előző rendszer elemeivel.. képek, videók, stb. + több program sem működik megfelelően, pl az avast azt írja hogy lejárt a trial verzió, frissítsek. Mintha újra se tettem volna a gépet. Ja és újratelepítésnél amikor, kiírja az 5 szakaszt( fájlok kibontása, telepítés, stb)akkor az elsőt a "fájlok kibontását" egyből átugorja mintha már kész lenne, és ezt már azóta csinálja mióta leváltottam az xp-t win7re. Na szóval a Windows telepítővel meg lehet valahogy rendesen formázni a patríciót? Hogy tényleg ne maradjon rajta semmi?