• peterr80
    Köszönöm a segítséget.

Bár teljesen másképp tettem mint ahogy javasoltad.
    Feltelepítettem egy szimpla xp-ét. Amit észrevettem. Hát jóval lassabb szegény, bár ahogy olvastam ez valószinüleg a slave meghajtóra telepítésnek tudható be. Van persze problémám is ( mint említettem megakadt a tudásom a játékok világában :) ) mert most a kedves gépem csak az Xp-ét látja. Erröl is olvastam. Valaki azt írja hogy elösször a régi verziót, esetemben az xp-t kell telepíteni majd az ujabbat vagyis win7. Hát persze náéam ez is fordítva van.
    Kezdem úgy érezni, hogy nem fogok már játszani ezzel a medieval lordsal. Nem éri meg és csak jobban összekutyulom a gépemet. Dehát a nosztalgia ugyebár. Az xp elavult a mai játékokhoz a win7 meg nem minden esetben kompatibilis a régebbi játékokkal. Hát ez van. Szívás.
    Persze ha eböl a helyzetből még van esély hogy látható és használható legyen mindkét op rendszer akkor a segítségeket szivesen fogadom. Ha nem akkor meg simán megformázom a slave meghajtót és marad a jól bevált win7 a mai kor játékaival. ( amihez persze nem egy erőmű a gépem )