• Szuni
    Az egyik driver akadt be, ami valszeg hibásan volt fent a gyári lemezen (vagy a windowsnak nem tetszett valamiért). Jó egy napba telt mire rájöttünk, mert az eszközkezelő azt jelezte, minden rendben van.. a frissítéseken már túl voltunk, mire ide írtam. Tegnap minden drivert elkezdtem lecserélni, majd visszatenni megint, egyszer csak a gép megjavult. Amikor valami asus csodaupdate driverét akartam feltenni megint, akkor a gép kíiírta, hogy a telepítés már folyamatban van.. gyakorlatilag minden egyes újraindítás után a gép ezt csinált a háttérben, de nem tudta befejezni, csak pörgött és pörgött.. mondjuk nem értem hogy tudta így lefogni a gépet. de ez volt a baj. Kézzel leszedtem, és egyszerűen felmásoltam a gépre a drivert, majd amikor újraindult a gép, kivettem a lemezt. Amikor szüttyögni kezdett, hogy nem találja a drivert, megadtam neki kézzel ahová másoltam, és hopp.. minden rendben lett..
    Jó lecke volt, hogy ha adnak valamit a géphez, akkor ne egyszerre engedjünk mindent telepíteni, jobb egyesével, még ha sokáig is tart.. kb negyven drive és ezekhez való alkalmazás volt a lemezen, amivel másfél órát tökölt a gép, a fene se látta, hogy valamin elakadt közben, mert hibát nem írt, és a gép szemre működött, csak lassan.