Windows okozhatja a torrent feltöltési sebesség korlátozását?
Elég hülyén működik a Win7-em nem csodálkoznék,ha köze lenne hozzá..Az a baj,hogy már nem emlékszek mikor kezdődött,hogy nem tölt fel torrentet..Lefele jön rendesen,fel egyáltalán nem....
Olyan a helyzet,mint ha egyetemen,főiskolán lenne az ember...Lefele jön(legalábbis nálunk fősulin),de feltöltésnél ugyanazt csinálja itthon is,mint fősulin..Az emberkék csatlakoznánk,hogy tőlem töltsenek,de vmi lehajigálja őket "Húzzatok innen!"...
Arra lennék kíváncsi,hogy mi lehet ez és hogy lehetne megoldani...Van routerem ha érdekel vkit,de azt is elmondom,hogy amíg nem volt akkor is csinálta már,tehát az nem fontos...Windowson gondolkoztam,h az okozná de nem tudom mit tudnék csinálni..elérés engedélyezve van,a kivétel hozzá van adva a tűzfalhoz,mást nem tudok kitalálni....
Azon gondolkozok,mit csinálna,hogy csinálná egy rendszergazda ha egy hallgató fel akar tölteni az iskolában, hátha beválna nekem is...
Azon is gondolkoztam,h a szolgáltató blokkolná a dolgot,de nem tudom,h hogy néz az ki,igy nem tudom,h mennyire hasonlít a kettő....Nem értek hozzá:C