otto1021#39448
Hello! Mielőtt bárki kétségekbe esne, elmondom, nem olvastam utána se itt se máshol, mert nincs időm. Dolgozom. Kérlek Titeket erre tekintettel, próbáljatok segíteni.
A probléma, hogy adott egy gép, amin eddig Ubuntu volt... két partició, egy a linuxnak és egy ntfs. Az ntfs partición vannak adatok.. (filmek zenék képek stb.) Nos én leszedtem a linuxot, raktam fel win7-et. Működik is tökéletesen, de a másik partició (D:/) amin az adatok vannak nem nyitható meg... Jobban mondva a partició is működik, de a partición belül lévő egyetlen mappa, amiben minden más is lenne, nem nyitható meg. A wondows azt írja, hogy nem találja. Azt írja a merevlemezen vagy hálózaton van amihez nem fér hozzá, vagy át lettek helyezve.
Nos a fájlok a merevlemezen vannak... A "számítógép" ablakban ahol a particiókat látjuk jelzi is a foglalt területet, de megnyitni nem lehet.
Mint mondtam NTFS rendszer normál mappák, és fileok, amik a windowsnak nem okozhatnak problémát. De vajon miért nem találja ha látja hogy a partición van? Miért nem engedi megnyitni?
Remélem érthető voltam... kicsit fáradt vagyok... ha kérdés van válaszolok, holnap szabad vagyok.. :) ... hál' Istennek!!