• zord01
    Kedves Fórumozók!

Három problémára szeretnék megoldást találni, ami azóta jelentkezik, mióta window7-re váltottam.

1.Ha beteszek egy DVD-t az optikai meghajtómba, és megnyitom az intézőt, ugye megjelennek benne a DVD lemezen lévő fájlok.
    Ugyanakkor megjelenik még egy új csík is alul, ami valahogy így szól.
    „Az alábbi fájlok készen állnak a CD-re írásra (1)”
    És a szöveg alatt a következő látszik
    +desktop 2011(mindig az aktuális dátum) konfigurációs beállítások 1KB

Hiába törtlöm ki ezt a fájlt (jobb klikk, törlés), amint beteszem az új lemezt, már megint ott van.

Tudom nem túl komoly hibajelenség, de nagyon zavar.

2. Ez egy vicces hiba
    A MS Word nagyon sokszor automatikusan átáll angolra, ha copy pastelek.
    Még ha magyar szöveget is (pl fórumról, stb). Hiába van beállítva, hogy az alapértelemzett nyelv a magyar legyen.
    Van tippetek??

3. És az örök rejtély.
    Van két kedvenc játékom (több is, de ezzel a kettővel van gebasz)
    Névleg a CNC Generals, és a Star Wars – Empire at war, és a Forces of Corruption.
    EREDETI. Boltban vettem, nem crackes, nem törött, teljesen jogtiszta.
    Régen ez volt a hiba:
    Amióta átálltam WIN7-re, az Empire at War simán elindul, ugyanakkor a kiegészítője, a Forces of Corruption nem. A CNC generals sem indul el.
    UGYANAKKOR, ha nem PCI-Expresses videókarival nyomom, hanem átváltok alaplapi videókártyára, akkor megy mindkét játék.
    Először arra gyanakodtam, hogy a videókártya nem kompatibilis a játékokkal.
    DE…
    Azóta alaplap is és videókártya is cserélve lett, és a hibajelenésg az új konfigon (komplett windows reinstall után) is tökéletesen ugyan úgy jelentkezik.
    Az új alaplapban más chipszett van, mint a régiben volt, az új videókártya pedig ATI-s, míg a régi NVIDIA volt.
    Valakinek ötlet???

Előre is köszönöm az időtöket, és a segítségeteket!

Sziasztok