• Morgolodo
    Nem értem. Ha a meglévő, telepített, aktivált rendszerem merevlemezét egyszerűen elhajítom, akkor csak tudom egy másik merevlemezre telepíteni és aktiválni ugyan azt a Windowst, hiszen már cseréltem merevlemezt az elmúlt évben, akkor sem volt gond. Én arra lennék kíváncsi, hogy párhuzamosan használni (egyszer az egyikkel, másszor a másikkal indítom a gépet) úgy, hogy mindkettőt aktiválom (mintha a másik nem is létezne), tudom-e (azért merült fel bennem némi kétely, mert, ha pl. veszek 3 laptopot a családba, amiknek a paraméterei egyeznek, akkor elméletben elég egy rendszert venni, hiszen, ha csak a hardver összetevők számítanak, nyilván stimmelni fog a hardverekből kiolvasott adat, az aktivált sorozatszámmal)? Azért érdekelne, hogy az eredetiség ellenőrzés miket vesz figyelembe, mert a hardver nyilván egyezik, de a telepített szoftverek nem fognak. A virtuális gép, nekem nem jött be, mindig zsákutcába futok benne, vagy egy 3d-s alkalmazás nem megy, vagy internet kapcsolat nincs, vagy nem tudok egy drivert telepíteni stb. Sokkal jobb lenne egy "100%-os" rendszer. Eddig is használtam, de macerás aktiválás nélkül, "loaderezni" szintén nem vágyom. Az MS oldalán erre nem találtam példát.